..Ερώτηση προς ιουδαιοχριστιανους εσείς έχετε κάνει περιτομή? Στα παιδιά σας έχετε κάνει, αν όχι τότε δεν είστε καλοί χριστιανοί ούτε και πιστοί στον Ιησού.Αν είχατε κάνει τον κόπο ιουδαιοχριστιανοι να διαβάσετε την βίβλο τότε θα νοιώθατε αηδία με αυτά που γράφουν οι Εβραίοι "προφήτες" και θα βλέπατε πεντακάθαρα ότι η αίρεση που σας έχουν σερβίρει για Ελληνική είναι εβραϊκή και ανθελληνική με ήθη και έθιμα εβραΪκα!!


Και να σκεφτεί κανείς ότι οι χριστιανοί ορθόδοξοι κάθε 1η Ιανουρίου εορτάζουν την ΠΕΡΙΤΟΜΗ του ραββίνου Τζεσουά. Συνειδητοποιείστε το θράσος(ή καλύτερα το μέγεθος της ανοησίας) των χριστιανών προπαγανδιστών σαν τον Ε. Τρίγκα: Ο Τζεσουά έκανε περιτομή(Λουκάς, 2:21), ο χριστιανισμός το θεωρεί...εορτάσιμο ημερομηνία και αυτός ο λαοπλάνος εκδίδει βιβλίο που λέει ότι ο Τζεσουά ήταν...Έλληνας!!! Θέλετε να δείτε πόσο ψεύτες και αγύρτες είναι οι χριστιανοί δημαγωγοί; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κοιτάξετε τι λέει ένα χριστιανικό ημερολόγιο την 1η Ιανουαρίου: περιτομή του Χριστού..

http://1.bp.blogspot.com/_nXj4lvEu30w/TR5YN6TdLzI/AAAAAAAAAKE/0op_CZVrvvI/s1600/ChristCircum5em+%25281%2529.jpg
Τι είναι περιτομή?Για δειτε εδω!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΟΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Ο ΓΙΑΧΒΕ!!
Περιτομή είναι η αφαίρεση της πόσθης ή ακροποσθίας (αρχ. ακροβυστίας), δηλαδή του δέρματος που καλύπτει τη βάλανο του πέους
Η περιτομή δε συνδέεται μόνο με τη θρησκεία και σε χώρες όπως οι ΗΠΑ εφαρμόζεται σε πολλά νεογέννητα άσχετα με το θρήσκευμα.

Πώς και πότε ξεκίνισε η περιτομή? ΕΡΩΤΗΣΗ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΙΑΞΕ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ?
Στην Παλαιάς Διαθήκη ο Θεός ζητά από τον Αβραάμ να περιτμηθεί και να περιτμήσει τους απογόνους και τους δούλους του ως απόδειξη της συμφωνίας που συνάπτει ο Θεός με τους πιστούς: «περιτμηθήσεται υμών πάν αρσενικόν, και περιτμηθήσεται την σάρκα της ακροβυστίας υμών, και έσται εις σημείον διαθήκης ανά μέσον εμού και παιδίον οκτώ ημερών περιτμηθήσεται υμών, πάν αρσενικόν εις γενεάς υμών».(Γεν. κεφ. ιζ 1).ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ??
Οι Αμερικανικές Χριστιανικές ενώσεις ενδιαφέρονται στην καθιέρωση της περιτομής για θρησκευτικούς λόγους.
ΕΚΑΝΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΕΡΙΤΟΜΗ? ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝΕ ΕΛΛΗΝΑΣ
Έκανε ο Χριστός περιτομή?

Ναι ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝΕ ΕΒΡΑΙΟΣ
Εορτάζοντες την 1ην του μηνός Ιανουαρίου ημέρα περιτομής του Ιησού Χριστού
ΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΙΗΣΟΥΣ??
Ποιες είναι οι ενδείξεις της περιτομής ?
1) φίμωση : είναι το στένωμα της δερματικής πτυχής που βρίσκεται στην άκρη του πέους (ακροποσθίας), έτσι ώστε να μην μπορεί να αποκαλύπτεται η βάλανος του πέους.
2) Παραφίμωση: Συμβαίνει όταν η ακροποσθία έλκεται προς τα πίσω και δεν επανέρχεται αμέσως στην αρχική της θέση. Ο ινώδης δακτύλιος μπορεί να προκαλέσει φλεβική συμφόρηση, με αποτέλεσμα έντονο πόνο και οίδημα της βαλάνου. Εάν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα, καταλήγει σε ισχαιμία και νέκρωση. Για το λόγο αυτόν, αποτελεί παθολογική κατάσταση που χρειάζεται επειγόντως χειρουργείο.
3) Υποτροπιάζουσα βαλανίτιδα/βαλανοποσθίτιδα
4) Επιλεγμένες περιπτώσεις ουρολοιμώξεων που υποτροπιάζουν
5) Δερματολογικά νοσήματα (ομαλός λειχήνας ή έκζεμα) που δεν ανταποκρίνεται σε άλλη θεραπεία
ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕ??