APOLLONIOS  GIA TO BLOG ..jpg
apollonios on livestream.com. Broadcast Live Free
ζε23.jpg

Είμαι Έλλην, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Χριστιανός! Απολλώνιος
Είμαι χριστιανός, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Έλλην!» Γεννάδιος Σχολάριος

Google Translate


Αρχείο από 1 Δεκεμβρίου 2011


ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ ΛΕΕΙ Ο ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤ.ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ


alt

Εξηγούνται οι λόγοι για τους οποίους το Άστρο της Βηθλεέμ δέν μπορει να είναι ενα Αστρικό Αντικείμενο, και αναιρείται αυτόματα τα όσα λέει το Κατα Ματθαίον Ευαγγέλιο.

Ομιλεί ο Δρ. Στράτος Θεοδοσίου , Αστροφυσικός , Αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών.


Η τηλεοπτική εκπομπή της ΕΤ3, Το Σύμπαν που Αγάπησα προβάλλεται εβδομαδιαία κάθε Κυριακή στις 20:30 και σε επανάληψη στις 4:30. Η σειρά εξετάζει τη νέα ιστορική περίοδο που διανύουμε με τις γρήγορες και δραματικές αλλαγές τόσο στο επίπεδο των κοινωνικών δομών όσο και στο επίπεδο των όρων, μέσω των οποίων η επιστήμη αντιλαμβανόταν μέχρι σήμερα την έννοια του φυσικού κόσμου και σε επέκταση του συμπαντικού χώρου που μας περιβάλλει.

Η θεματογραφία της σειράς βασίζεται στα βιβλία «Το σύμπαν που αγάπησα» και «Κοσμολογία της Νόησης» των Μ. Δανέζη και Στ. Θεοδοσίου, καθηγητών Αστροφυσικής του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το άστρο της Βηθλεέμ αναφέρεται μόνο από τον Ευαγγελιστή Ματθαίου. Κατά αυτόν δεν ήταν ένα έντονο φως στον ουρανό, αλλά ήταν ένα διακριτικό σημάδι, μήνυμα μόνο για εκείνους που έψαχναν. Το άστρο της Βηθλεέμ αναφέρεται επίσης και σε ένα μη-βιβλικό κείμενο το πρωτευαγγέλιο του Αγίου Ιακώβου.

Εδώ όμως η περιγραφή του άστρου είναι πολύ διαφορετική: "Και οι μάγοι είπαν: Είδαμε πώς ένα απερίγραπτα μεγαλύτερο αστέρι από αυτά που βρίσκονται στον ουρανό έλαμψε τόσο, που το φως των αστεριών δεν μπορούσε να φανεί πλέον."


ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΔΑΝΙΗΛ

Αρχείο:Icon daniel.jpeg

[ΔΑΝΙΗΛ:Το όνομά του σημαίνει "ο Κύριος είναι ο κριτής μου"]ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ??Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑΧΒΕ!!ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ ΕΛΛΑΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΧΟΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΙ ΛΕΝΕ??ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ!![1]  Προφήτης, ο μεγαλύτερος από τους τέσσερις ονομαζόμενους "μεγάλους" προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης. Ήταν Ισραηλίτης και καταγόταν από τη βασιλική οικογένεια του Δαβίδ (Δανιήλ 1:3-6). Σε νεαρή ηλικία μεταφέρθηκε αιχμάλωτος στη Βαβυλώνα (Δανιήλ 1:4), το 605 π.Χ., και υπηρέτησε στην αυλή του βασιλιά Ναβουχοδονόσορ όπου και ανατράφηκε. Ήταν σοφότερος όλων. Ο προσωπάρχης του παλατιού έδωσε το όνομα Βαλτασάσαρ (Δανιήλ 1:7). Μετά από τριετή εκπαίδευση μαζί με τρεις φίλους του, τους Σεδράχ, Μισάχ και Αβδε-νεγώ ((Αβέδ-Νεγώ), τοποθετήθηκε σε ανώτερες θέσεις του παλατιού (Δανιήλ 1:5,18-19). Ο Δανιήλ ήταν πιστός στην εφαρμογή του Μωσαϊκού νόμου γι αυτό και ποτέ δεν έφαγε απ' τα φαγητά του βασιλιά καθώς προέρχονταν από θυσίες σε βαβυλωνιακούς θεούς (Δανιήλ 1:8-17).

Ο Δανιήλ από έφηβος είχε το χάρισμα της προφητείας, δοσμένο από το Θεό, και εξήγησε όνειρα του βασιλιά Ναβουχοδονόσορ και των αξιωματούχων του (Δανιήλ 2:13-47, 4:1-30). Λόγω των χαρισμάτων τοποθετήθηκε διοικητής της Βαβυλώνας (Δανιήλ 2:4Cool και αργότερα ανέλαβε και άλλες κυβερνητικές θέσεις. Μετά την εξήγηση του ονείρου του βασιλιά Βαλτάσαρ, ανακηρύχθηκε ως ο τρίτος άρχοντας του βασιλείου (Δανιήλ 5:29).

Μετά την κατάκτηση της Βαβυλώνας από τους Πέρσες και τους Μήδους, και την αναρρίχηση του Δαρείου στο θρόνο των Περσών, ο Δανιήλ έγινε ένας από τους τρεις επόπτες των αρχόντων της αυτοκρατορίας (Δανιήλ 6:2). Και παρόλο που είχε αποκτήσει τόσο μεγάλη θέση δεν έπαψε να πιστεύει στο Θεό, να ενδιαφέρεται για το λαό του, να προσεύχεται και να νηστεύει για τη συγχώρεση των αμαρτιών του (Δανιήλ 9:1-27, 10:2,3).

Η άνοδος του Δανιήλ στα υψηλότερα αξιώματα δημιούργησε φθόνο και αντιπάθειες προς το πρόσωπό του, μέχρι το σημείο να τον συκοφαντήσουν στο βασιλιά (Δανιήλ 6:5-16). Αποτέλεσμα ήταν ο βασιλιάς μετά από πιέσεις που δεχόταν να ρίξει το Δανιήλ σε λάκκο με λιοντάρια (Δανιήλ 6:17). Τότε όμως ο Θεός επενέβη, στέλνοντας άγγελο Του για να τον προστατεύσει (Εβραίους 11:33). Ο Δαρείος χάρηκε για τη σωτηρία του Δανιήλ Δανιήλ 6:24) και διέταξε να ρίξουν στα λιοντάρια όλους όσους τον συκοφάντησαν (Δανιήλ 6:25).

Ο Δανιήλ είχε την ικανοποίηση να δει την επιστροφή των Ιουδαίων στην χώρα τους, λόγω όμως της προχωρημένης ηλικίας του δε μπόρεσε να μεταβεί στην Παλαιστίνη, η καρδιά του όμως ήταν πάντα μαζί τους (Δανιήλ 10:19). Και μετά την αναρρίχηση του Κύρου στο θρόνο, ο Δανιήλ εξακολούθησε να διατηρεί τα αξιώματά που είχε (Δανιήλ 1:21).

Η πίστη του Δανιήλ στο Θεό, ήταν παράδειγμα προς μίμηση και ως υπόδειγμα δικαιοσύνης (Εβραίους 11:33, Ιεζεκιήλ 14:14,20) και σοφίας (Ιεζεκιήλ 28:3). Πέθανε σε προχωρημένη ηλικία. Στην Παλιά Διαθήκη, ένα από τα σπουδαιότερα προφητικά βιβλία είναι αυτό του Δανιήλ. Στο βιβλίο του υπάρχουν προφητείες μέχρι το τέλος της ανθρώπινης ιστορίας, τον καιρό της μεγάλης θλίψης και την ανάσταση των νεκρών (Δανιήλ κεφ. 12, Ματθαίος 24:15, Μάρκος 13:14).

[altalt διάβασε για το βιβλίο του Δανιήλ]
ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!


ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ :ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ!!!

ΚΚΚ.png


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! ΩΣ ΝΕΟΣ ΑΛΑΡΙΧΟΣ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ!!!

Το παρακράτος της Ορθοδόξου Χριστιανικής Θεοκρατίας

Μια ανάλυση του Γ.Θ.Χατζηθεοδωρου Dimitriς N. Adamopoulos, Δρος πτυχίου μηχανικού Eschersheimer Ldstr. 445, Υφηγητικού Πολυτεχνείου Ααχεν Γερμανιας D-60431 Fankfurt Main, τ. πολιτευτου της ΕΔΗΚ νομού Δράμαs, για το πιό σκοτεινό συνειδησιακό κέντρο του Βυζαντινισμού στην Ελλάδα
alt

Με την ελευση του Χριστιανισμου, που αρχησε μετα την εξοντωση του Λικινιου απο τον ρωμαιο αυτοκρατωρα και ηλιολατρη Φλαβιο Βαλεριο Κωνσταντινο, ολα τα αρχαιοελληνικα οικοδομηματα με τα καλλιτεχνικα αριστουργηματα που περιειχαν γκρεμιζονται και καταστρεφονται και απο το υλικο τους χτιζονται χρηστιανικες εκκλησιες. Οποιος ομως νομιζει οτι η καταστροφη του Ελληνικου Πολιτισμου απο την ασιατικη λαιλαπα που ονομαζεται "Χριστιανισμοs" συνετελεσθη και εληξε κατα τους πρωτους βυζαντινους αιωνες μεχρι της οριστικης επιβολης του "χριστιανικου δογματοs", πλαναται.

 

Κατα την ιστορικη διαδρομη του Ελληνισμου απο τους ρωμα'ι'κους χρονους στον γιαχβοποιημενο φαρισα'ι'κο ορθοδοξο χριστιανισμο, απο το βυζαντιο στην τουρκοκρατια, απο τον Ελληνικο Διαφωτισμο στην Ελληνικη Επανασταση και απο την οθωμανικη καταρρευση, στην νεα γενοκτονια των Ελληνων, φαινεται ξεκαθαρα και σε ολεs τις φασεις, η εκδικηση και η κυριαρχια επι σχεδον δεκαεπτα αιωνες μεχρι τις ημερες μας του γιαχβοποιημενου φαρισα'ι'κου ορθοδοξου χριστιανισμου. Τοσο τα πεπραγμενα των δεκαεπτα αιωνων οσο και τα σημερινα πεπραγμενα του "Παρακρατους την ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιαs εντος του κρατιδιου της Ρωμιοσυνηs" καταδηλωνουν ενα κατ'εξοχην εγκλημα κατα του Ελληνικου Πολιτισμου και κατ'επεκταση κατα της Παγκοσμιας Ιστοριας, που δεν πρεπει να παραμεινη ατιμωρητο. Ο λογος αυτη την φορα γινεται για τον πρωην Μητροπολιτην Θηβων και Λειβαδιας και νυν Αρχιεπισκοπον Αθηνων και πασης Ελλαδος κ. Ιερωνυμο.

  

Ο γραφων διαβασε τον επιβατηριον λογον του Αρχιεπισκοπου αυτου κατα την ενθρονηση του, γεματο με ανακριβειες και ψευδη που περιεχει περι δηθεν της Επιστημης, του Πολιτισμου, της Τεχνης, της Μουσικης, της Λογοτεχνιας, της Αρχιτεκτονικης, της Ζωγραφικης κλπ. του παρακρατους της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας, δηλαδη του ετσι ονομασθεντους σχιζοφρενους "ελληνοχριστιανικου πολιτιοσμου" και εβγαλεν τα συμπερασματα του για τον νυν Αρχιεπισκοπο Αθηνων και πασης Ελλαδος. Ως νεος "Αλαριχοs" ευθυνεται ο "Αγιοs" αυτος πληρως για την προσφατη καταστροφη του μεγαλυτερου σε εκταση αρχαιολογικου χωρου της Ελλαδος, δηλαδη του "Αλσους των Μουσων", που εκτεινεται απο τους ανατολικους προποδες του Ελικωνα εως τον λοφο, που βρισκεται πλησιον τηs κοινοτητας Ασκρας, γενετειρας του μεγαλου ποιητη Ησιοδου. Η περιοχη αυτη εχει χαρακτηρισθει (ΦΕΚ 453/Β/18/7/85) ως αρχαιολογικος χωροs απο το Υπουργειο Πολιτισμου. Εντουτοις ουτε η ανεκτιμητη ιστορικη τηs αξια ουτε ο χαρακτηρισμος της ως αρχαιολογικου χωρου εμποδισαν τον νεο "Αλαριχο" να παραχωρηση - σαν να ηταν ιδιοκτησια του - ενα μεγαλο τμημα της για την οικοδομηση κοινοβιων, οπου θα στεγασθουν 'η στεγαζονται ηδη διαφοροι μοναχοι, ευνοουμενοι του εν λογω νεου "Αλαριχου" (6, 7).

  

Απο το πρακτικο αριθμ. 4/2003 (1) του Δημοτικου Συμβουλιου Θεσπιεων την 32.02.2003 αντιγραφει ο γραφων της αντιδρασεις του νεου "Αλαριχου":

 alt

1. "Αποφασισα να κανω ενα μοναστηρι, εκει (σημ.: στην Κοιλαδα των Μουσων), για να βοηθησω την περιοχη σας. Καποιοι ευλαβεις ανθρωποι, συντοπιτες σας, μας παραχωρησαν τον (δημοσιο !) χωρο."

 

2. "Η κ. Κοιλακου εχει το δικαιωμα της γνωμης της, ανθρωπος ειναι και κανει λαθη. Αλλοι αποφασιζουν. Το κατα ποσο εχει την ικανοτητα να κρινη αν υπηρξε μονη, ειναι αμφισβητησιμο. Εξ αλλου ολο και ολο που εκανε ητανε μια εισηγηση. Φανταστητε οταν θα αρχισουν να ερχωνται τα πουλμαν εδω. Δεν θα σταματησουν να πιουν την πορτοκαλαδα τους στην Ασκρη ;" Εχουμε ενα αναπτυξιακο προγραμμα. Με κεντρο το Συνεδριακο Κεντρο (της Εκκλησιας στον Ελικωνα, προσφατο, κοστους 600 εκατομμυριων) θελουμε να δημιουργησουμε ενα δικτυο μοναστηριων, για να προαγουμε τον θρησκευτικο τουρισμο. Και, ξερετε, οταν ακουω ολα αυτα "για αισθητικους λογουs", διερωτωμαι, μηπως υπαρχουν αλλοι λογοι. Και υστερα μας λενε: "Εισαστε παρανομοι". Να σας ρωτησω λοιπον, εσεις εδω εισαστε ολοι σας παρανομοι ; Το θελετε 'η δεν το θελετε το μοναστηρι ; Να το γκρεμισουμε δηλαδη το μοναστηρι ; Πεστε μου κ. Δημαρχε, να το γκρεμισουμε το μοναστηρι ;"

 

3. "Εμενα η δουλεια μου ειναι να τρεχω απο το πρω'ι' ως το βραδυ στα Υπουργεια, για να βρω λεφτα για το χωρο μου. Δεν ξερετε πως εδω που ζουμε υπαρχει "ελαστικοτητα" στο τι λες και στο τι πραττεις ; Αν τα χρηματα δοθουν για το ποταμι, και εσυ χτισης γεφυρι, ε και τι εγινε ; Και οταν λετε πως το μοναστηρι χτιζεται χωρις (περιβαλλοντικεs) μελετες, εσεις τι μελετες εχετε κανει ; Τιποτα, απολυτως τιποτα".

 

4. "Πριν απο του Θωμα σας διαβεβαιωνω πως θα εχω λυσει το θεμα το ιδιοκτησιακο. Και θα εχω αποκτηση οικοδομικη αδεια. Ετσι και αλλιως, γιατι δηλαδη η Εκκλησια πρεπει να παρη εγκρισεις, για να χρησιμοποιηση ενα δασικο χωρο ; Ολα θα πανε καλα. Και την ημερα που θα ανοιξη μοναστηρι, θα δητε 50 πουλμαν στην Κοιλαδα των Μουσων. Δηλωνω οτι του Θωμα θα εχω βγαλει τις νoμιμες αδειεs". Τον Ιανουαριο-Απριλιο 2002 προηγηθηκε η δημοσιευση ενος ντοκουμενου πολιτισμικου και εθνικου εγκληματος στην εφημεριδα "Ασκρα" (2). ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΜΟΝΗΣ Τυλιγμενη με την αχλυ της Ιστοριας οπως ο ιστορικος Ησιοδος κατεγραψε, απλωνεται η πανεμορφη κοιλαδα των Μουσων, μεσα στα σπλαχνα του Ελικωνα, εδω στην γη της Παλαιοπαναγιας της Ασκρης. Αναμεσα στους αμπελωνες της, φιλοξενει την απο δεκα αιωνες και μεχρι σημερα παλαια εγκαταλελειμενη Μονη της Μεταμορφωσεως του Σωτηροs Χριστου. Η προνοια του καλου Θεου και η ανυστακτη φροντιδα και μεριμνα του οντωs γλυκυτατου και πατρικου ποιμενα της Βοιωτικης Εκκλησιας Μητροπολιτου κ. Ιερωνυμου αγκαλιασε την μικρη αδελφοτητατα μας και την οδηγησε στον ευλογημενο αυτο τοπο. Η καρδια ολων μας σκιρτησε και η αποφαση παρθηκε. Με την αγαπη του Θεου, τις ευλογιες και τη συμπαρασταση του Μητροπολιτου μας, ολων των κατοικων της Ασκρης καθως και την αγαπη και τη συμπαρασταση των Απανταχου Ασκραιων, ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ, λοιπον με την τοποθετηση προπαρασκευασμενων οικισμων. Αυτα θα ειναι η Αρχη. Τα σχεδια του Μητροπολιτη μας ειναι μεγαλοπνοα. Η λαχταρα η δικη μας ειναι δεδομενη. Με Αγαπη του Θεου. Τις ευλογιες του Μητροπολιτου μας. Και τη δικη σας αμεριστη φροντιδα ΞΕΚΙΝΑΜΕ Το ταξιδι Μακρυ Ο κοπος μεγαλοs Ομως ο σκοπος Μοναδικοs Να χτισθει ενα κομματι παραδεισου.

 

Στην Ασκρη Η Ιερα κοινοβιακη Μονη Μεταμορφωσεως Σωτηρος Χριστου Αρχιμανδρητηs Αρσενιοs και οι συν ομοι Αδελφοι Μεσα στον ιερο χωρο του "Αλσους των Μουσων" με ανοχη της "Δικαιοσυνης των Αχτιναμεδων", του αχρηστου κρατιδιου της Ρωμιοσυνης και της αχρηστης τοπικης αυτοδιοικησης των Ρωμιων, χτισθηκε ενα κομματι "κολασηs", δηλαδη ενα "παλατι" του τρομου του θεου των Εβραιων Γιαχβε, στο οποιο γονατισμενα απο φοβο τα προβατα του ευσεβους ποιμνιου στρημογμενα και πανικοβλημενα τεντωνουν τον λαιμο τους και γλυφουν το χερι και το μαχαιρι του σφαγεα τους. Ορισμενα απο αυτα τρεμουν απο τον φοβο τους, οτι θα καιγονται αιωνια στις φλογες της κολασεως και ορισμενα ανυπομονουν να σφαγουν για να μπορεσουν αιωνια να βοσκουν στα καταπρασινα χωραφια της αλλης ζωης. ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗς !!! Επειδη το "ευσεβες Ποιμνιο" της περιοχης δεν γνωριζει την ιστορια του τοπου του, ο γραφων θεωρει υποχρεωση του να κανη μια ιστορικη ανασκοπηση, που με τις ευλογιες τους αποφευγουν να κανουν τοσο ο τοτε Μητροπολιτης κ. Ιερωνυμος οσο και ο τοτε Αρχιμανδρητης κ. Αρσενιος (3). "Ο Ησιοδος στην "Θεογονια" του αφηγειται αυτα τα οποια του διδαξαν οι Μουσες των Ελικωνιαδων, Κλειω, Ευτερπη, Μελπομενη, Τερψιχορη, Πολυμνια, Καλλιοπη, Θαλεια, Ερατω και Ουρανια, που ηταν εγκατεστημενες στον χωρο των Πιεριων, της οροσειρας του Ολυμπου. Η μητερα των Μουσων ηταν η Μνημοσυνη.

 

Εαν κοντα στον Ελικωνα, το Λιβηθριο ορος, την Λιβηθριαδα πηγη, τις αποδιδομενες προς τον Ορφεα τιμες και τα της λατρειας των Μουσων, προσθεσουμεν τις πολεις Πιεριο και Λυγκο, που επισης βρισκονται στην Βοιωτια, γινεται φανερο, οτι υπηρχε καποιου ειδους συνδεση αναμεσα στην Μακεδονια και στην Βοιωτια των αρχα'ι'κων χρονων. Αλλα και η μνεια των ονοματων του Πιερου, του Ορφεα, του αδελφου του Λινου, ο οποιος υπηρξε και δασκαλος στην κιθαρα του γεννηθεντος στην Θηβα Ηρακλη, μαρτυρουν, οτι στην περιοχη του Ελικωνα εγκατασταθηκεν η ελληνικη φυλη των Πιεριων, οι οποιοι εφεραν μαζι τους την λατρεια των Μουσων στον χωρο, καθως και τους υμνουs προς τις θεοτητες τους οπως και τα αλλα τραγουδια τους.

 

Τι πραγματι ηταν ομως οι Μουσες και ποιο υπηρξε το εργο τους; Το οτι στην "Θεογονια" η αφηγηση των Μουσων αφορα καταγραφεντα ιστορικα συμβαντα, υπηρξαν αυτα κατα τον Τσατσομοιρο (4), η ιστορια των τριων χιλιετιων, που σκεπασθηκε με το πεπλο της καταστροφης επι του Δευκαλιωνοs κατακλυσμου.

 

1. Μουσα "Κλειω". Η καταγραφη των πραξεων των ηγετων βασιλεων, των κλειων πραξεων του παραλθοντος και του παροντος, επετρεπαν την συναγωγη συμπερασματων για τα μελλοντα να συμβουν ("τα τ' εοντα προ τ' εοντα τα τ' εσομενα"). Με την καταγραφη αυτη κλειδωνονταν ολα τα συμβαντα, ωστε να μπορουν οι επομενοι να βγαζουν τα συμπερασματα τους απο τα ωφελιμα 'η ολεθρια γεγονοτα. Εδω δεν προκειται μονο για μια ενημερωση για αυτους που επιθυμουσαν να πληροφορηθουν τα παρελθοντα, αλλα για ενα εργο που βοηθα την διοικηση σε καθε εποχη.

 

2. Μουσα "Ευτερπη". Το "Μουσειο Ευτερπη" ανελαμβανε επι της εποχης του Διος την μουσικη παιδεια, που σημαινει, οτι προηγουμενως ερευνησε και μελετησε ολες τιs μουσικες παραδοσεις των λαων της ευρητερης περιοχης του παναρχαιου πολιτισμου των ελλοπων, κυκλωπων κτηνοτροφων και κενταυρων βουκολων.

 

3. Μουσα "Μελπομενη" Το "Μουσειο Μελπομενη" αποτελουσε παιδευτικο συστημα για την καθιερωση της εναρχου ταξεως. Καθε νεος ανθρωπος αποκτουσε την ικανοτητα να εκτιμα την ωφελιμοτητα των αγωνων των θεων, ημιθεων και ηρωων, οι οποιοι τον ανεβαζαν απο το ερεβος στο φως. Συνεπως ο σκοπος του "Μουσιου Μελπομενη" ηταν διδακτικος. Οι υποδυομενοι τις ηρω'ι'κεs πραξεις νικητες 'η νικημενοι δεν εδειχναν κανεναν φοβο και δεν ζητουσαν κανενα οικτο, αλλα με την σταση τους συνηγειραν τις ψυχες των νεων για πραξεις θυσιας και απομακρυναν απο αυτους τον φοβο του θανατου.

 

4. Μουσα "¨Τερψιχορη" Το εργο του "Μουσειου Τερψιχορηs" υπηρξε συμπληρωματικο και γι' αυτο παντοτε ακολουθουσε το "Μουσειο Μελπομενη". Το αντικειμενο του Μουσειου αυτου ηταν κατα πασα πιθανοτατα η αναπτυξη των σπουδαιων συμβαντων, η οποια οδηγει στην δια του "λογου" ερμηνεια αυτων οπως και η αναπτυξη των ωφελιματων που προεκυψαν απο την λογικη ερμηνεια αυτων, χαριν της γενικης χαρας, η οποια ειναι ο δεικτης καθε πολιτισμου.

 

5. Μουσα "Πολυμνια" Το Μουσειο "¨Πολυμνια" ηταν το κατ' εξοχην οργανο αναπυξης της γραφης, δηλαδη κατα τον Τσατσομοιρο (4) ισως ο πρωτος εκδοτικος οικος. Οι προ του Ομηρου Ελληνες ειχαν συνεπως γραφη, οπως αποδεικνυουν και οι πινακιδες της Κνωσου. Το "Μουσειο Πολυμνεια" υπηρξε ενα ειδοs "πολυ-υφαντηριο" παραγωγης γραπτου λογου επι επιφανειων υφασματων, πανω στις οποιες ζωγραφιζαν 'η εραβαν λεξεις ικανες να σχηματιζουν αινους, υμνους, ωδες. Η πινακιδα του Δισπηλιου Καστοριας αποτελει εγχαρακτη Γραφη τηs 6ης π.Χ. Χιλιετιας (ιδε Δαυλος αρ. 147, Μαρτιος 1994 και Δαυλοs αρ. 309 Ιανουαριος 2008 σ. 21728-21729). Γραφη πανω σε σφραγιδα 7.000 χρονων βρεθηκε στην πολη των Γιαννιτσων (ιδε Δαυλος, αρ. 244, Απριλιος 2002, σ. 15783-15785). Σημειωση: Απο 01.01.2009 στο ανοιχτο ψηφιακο Μουσειο "Ο ΔΑΥΛΟΣ" (http://www.davloς.gr) εισαχθησαν και ειναι προσβασιμα ολα ανεξειρετωs τα αρθρα, οι ερευνες, οι αναλυσεις, οι ειδησεις, η γενικη κριση, τα σχολια, οι συνεντευξεις, οι διαλογοι, ακομη και οι επιστολες, που εχουν δημοσιευθη απο το πρωτο τευχος του Ιανουαριου 1982 μεχρι και το τελευταιο τευχος αρ. 319 του Δεκεμβριου του 2008. Η προσβαση ειναι ελευθερη και δωρεαν.

 

6. Μουσα "Καλλιοπη" Κατα την "Θεογονια" του Ησιοδου (στ. 79) το "Μουσειο Καλλιοπη" εχει την μεγαλυτερη προσφορα απ' ολα τα αλλα Μουσεια, διοτι αυτο ενδιαφερονταν τοσο για την γλωσσα οσο και για την γραφη. Το οξυ προβλημα τηs πολυγλωσσιας υπο μορφην τοπικων ιδιωματων στον ελληνικο χωρο επισημαινει ο Ομηρος οταν ομιλει για την Κρητη (Οδ. Τ 172-177). Η γλωσσα της Κρητης ηταν ενα κραμα γλωσσων των κατοικων της που ηταν οι Αχαιοι, οι Ετεοκτητες, οι Κυδωνες, οι τρεις φυλες των Δωριεων (Υλαιοι, Δαματες, Παμφυλοι) και οι Πελασγοι. Η ως ανω Ομηρικη παρατηρηση οδηγει στο συμπερασμα, οτι "κοινη" ελληνικη γλωσσα δεν υπηρξε, ουτε τοτε, και ηταν πραγματι μονη οδος η δια του γραπτου λογου δημιουργια καποιας κοινης ελληνικης γλωσσας. Το εργο αυτο προσεφερε το "Μουσειο Καλλιοπη".

 

7. Μουσα "Θαλεια" Η καλλιεργεια δημητριακων στον ελληνικο χωρο που αρχισεν αγνωστο ποτε, συνδεθηκε με αστρονομικες παρατηρησεις που χρησιμοποιηθηκαν σαν ενα "ημερολογιο". Οι αστρονομικες αυτες παρατηρησεις χρησιμευσαν τοσον για τις γεωργικες εργασιες οσο και για την ναυσιπλο'ι'α, Το "Μουσειο Θαλεια" επινοησε προφανως τοσο το αροτρο οσο και την χρησιμοποιηση των ζωων για την καλλιεργεια των δημητριακων σε μεγαλες εκτασεις.

 

8. Μουσα "Ερατω" Κατα την "Θεογονια του Ησιοδου" μια κατασταση μηδενικης ηρεμιας τηs συγκεντρωμενης υλης του συμπαντος (Γαια) διακοπτεται απο ενα βιαιο ρηγμα και αμεσως εμφανιζεται ο "Εροs", δηλαδη η ζωη, η εκφραζομενη ωs κινηση-οργασμος. Η "¨Ερατω" παριστανετο γυμνη κρατωντας στα χερια της την μαντικη λυρα. Οι ποιηται του "Μουσειου Ερατω" ερμηνευαν τουs συμβουλισμους του παρθενικου υμενος και της γυμνοτητας και ανεπτυγαν τους λογους για τους οποιους οι ανθρωποι επρεπε να εμφανιζονται γυμνοι στους καλους αγωνες της ζωης.

 

9. Μουσα "Ουρανια" Στους "παμπαλαιους χρονουs" και τους "πολυ προ της νυν γενεσεωs", οι πρωτοι ομιλισαντες "περι της του παντος γενεσεωs" υπηρξαν οι αγνωστοι στον Αριστοτελη ("Φυσικα Δ 222 α, 30") "ποιηται" των "Μουσειων Λογων", στους οποιους οφειλονται οι θεογονικες πληροφοριες, τις οποιεs δημοσιευσεν ισως για πρωτη φορα μετα την καταστροφη απο τον κατακλυσμο του Δευκαλιωνος ο Ησιοδος. Οι ανθρωπινες παρατηρησεις σχετικα με τον ουρανιο θολο γινονταν κατα την εναστρη νυχτα και μαλιστα απο τιs κορυφες των εκτεταμενων οροσειρων (ουρεα μακρα), δηλαδη απο τις κατοικιες των πρωτων ανθρωπων. Οι παναρχαιοι κοσμολογοι των Μουσειων θεωρουν, οτι η αρχη της δημιουργιας υπηρξε ενα ρυγματικο συμβαν που απ' αυτο εμφανιζεται η ευρυκολπος Γαια, η οποια ισουτε με τον εναστρο Ουρανο (στ. 116, 126, 127). Τελος πανω σε αυτην την ευρυκολπο Γαια, η οποια αποτελει το αιωνιο στηριγμα των παντων, εμφανιζεται η ζωη, η κινηση, ο "εροs" (στ. 120).

 

Ειναι εκπληκτικη η ομοιοτητα των συμπερασματων των παναρχαιων κοσμολογων των Μουσειων και των σημερινων θεσεων για την Μεγαλη Εκρηξη των συγχρονων κοσμολογων. Κατα τον Τσατσομοιρο (4) ειναι αναμφισβητητο, οτι η "Θεογονια του Ησιοδου" αποτελει την ιστορικη αφηγηση μιας μακρας περιοδου, η οποια αρχιζει απο την πρωτη εμφανιση του ανθρωπου επι των ορεων και ληγει στην μετα του Δια περιοδο αλλα και την προ του επι Δευκαλιωνος κατακλυσμου εποχη. Η πορεια του ανθρωπου απο τα "ουρεα μακρα" μεχρι των κτηνοτροφων-γεωργικων οικισμων επι των λοφων πλησιον παντοτε των λιμνων, ποταμων, θαλασσας, ειχεν σαν αποτελεσμα μαζι με την αναπτυξη της γεωργιας αλλα και της ναυπηγικης, της χαραξης οδων, τις τεχνες κ.α. και την εμφανιση του ονοματος "ουρανιωνεs" για αυτους που κατειχαν εξεχουσα θεση στην ζωη των ανθρωπων, δηλαδη αυτοι που απο τον μεγαλο Ουρανο εταχθηκαν στην αρχη (στ. 502). Σε αυτο το περιβαλλον του "Αλσους των Μουσων" γεννηθηκε γυρω στα 700 π.Χ., ανδρωθηκε και εγραψε ο Ησιοδος, στο οποιο πρεπει να ηκμασε μια ιδιαιτερη ποιηση, που συνδιασμενη με τα ραψωδικα επη επηρεασε δημιουργικα τον Βοιωτο ποιητη. Στον Ελικωνα, καθως κανεις προχωρει προs το "Αλσος των Μουσων", εχει αριστερα την πηγη Αγανιππη, η οποια λενε πως ηταν κορη του Τερμησσου. Ο Τερμησσος ρεει και αυτος περι τον Ελικωνα.

 

Κατα τον Παυσανια (5), "στον δρομο, που κατ' ευθειαν οδηγει στο "Αλσος των Μουσων", υπαρχει αναγλυφη λιθινη παρασταση της Ευφημης, η οποια λενε πως ηταν η τροφος των Μουσων. Απο τα αγαλματα που υπαρχουν για τις Μουσες, πρωτα ειναι για ολες τις θεες εργα του Κηφισοδοτου. Προχωρωντας κανεις λιγο συναντα αλλα τρια, εργα επισης του Κηφισοδοτου και αλλα τρια εργα του Στρογγυλιωνα, ο οποιος ειχε διακριθη στην απικονιση βοδιων και αλογων. Τα υπολοιπα τρια αγαλματα Μουσων ειναι εργα του Ολυμπιοσθενη. Παριστανεται και ο Απολλωνας στον Ελικωνα, μπρουντζινος, ν' ανταγωνιζονται με τον Ερμη για τη λυρα. Υπαρχει και εναs Διονυσος, εργο του Λυσιππου. Το αγαλμα που παριστανει το Διονυσο ορθιο, το αφιερωσε ο Συλλας και ειναι εργο του Μυρωνα, το πιο αξιοθεατο μετα τον Ερεχθεα που ειχε κανει για την Αθηνα. Ο Συλλας δεν εκανε το αναθημα απο εργα που ανηκαν προσωπικα στον ιδιο, αλλα πηρε το αγαλμα απο τους Μινυες του Ορχομενου. Αυτο ειναι που λενε οι Ελληνες να εκφραζη κανεις την ευλαβεια του προς το Θεο με ξενα θυμιαματα ...; ...; ...; ...;" Ο Ησιοδος οχι μονο ειναι μεταγενεστερος της μεγαλης καταστροφηs του Δευκαλιωνος κατακλυσμου, αλλα δεν θα μπορουσε να αναφερεται σε τετοιες μορφες γνωσεις, εαν δεν τις ειχε παρει απο τα Μουσεια Λογων. Με αποφαση του υπουργειου Πολιτισμου (ΦΕΚ 453/Β/18.07.1985) κηρυχθηκε "ολοκληρη η Κοιλαδα των Μουσων Βοιωτιαs" ως αρχαιολογικοs χωρος. Για τον σημερινο Αλαριχο και νυν Αρχιεπισκοπο Αθηνων και πασηs Ελλαδος δεν ισχυουν οι νομοι και οι αποφασεις του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης αλλα μονο τα "χρυσοβουλα" των βυζαντινων αυτοκρατορων και τα "Φιρμανια" των οθωμανων Σουλτανων ...;.. ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ !!!

 

Με το "ετσι θελω εγω" ο αββας αυτος του Γιαχβε κατεστρεψε τον τοπολικνο του Πολιτισμου θαβοντας κατω απο χιλιαδες τοννους μπετον για χτισημο "εβρα'ι'κων σταυλων και σκουπεδοτοπων", δηλαδη σκιαχτρων του Παραλογου, δηλαδη κατεστρεψεν οτιδηποτε θα μπορουσε ακομη να θυμιζει το πανανθρωπινο κλεος του Ελληνικου Πολιτισμου. Μηπως την ιδια τυχη δεν ειχαν κατα τους προσφατους καιρους με την "Γιαχβικη ευλογια" ο Μαραθωνας με τα ιερα του, οι ταφοι των Σαλαμινομαχων στην Σαλαμινα, η Ολυμπια και τα ιερα της, οι Δελφοι, το Σπηλαιο των Πετραλωνων και αμετρητα αλλα ; Ο πρωτος Αλαριχος με διαταγη του αυτοκρατορα του Βυζαντιου Αρκαδιου (υιου του Μεγα δολοφονου και Αγιου Θεοδοσιου) "ες εδαφος φερειν", και με συνοδεια μοναχων φθανει μεσω Θερμοπυλων στην Φωκιδα, Βοιωτια και Αττικη, λεηλατει και κατασφαζει Ελληνες ανδρες, γυναικες και παιδια χωρις καμια διακριση. Αφου στην Βοιωτια ισοπεδωνει το "Αλσος των Μουσων" που μας το περιγραψε παλαιοτερα ο Παυσανιας (5), στην Αττικη ισοπεδωνει τον ναο της Δημητρας και της Περσεφονης στην Ελευσινα θανατωνοντας και ολους τους ιερεις και πιστους που βρισκονταν εκει με πρωτο τον Ιλαριο. Στην συνεχεια ο πρωτος Αλαριχος με τον οχλο του των μοναχων διασχιζει την Μεγαριδα και εισβαλλει στην Πελοποννησο, οπου συνεχιτο βανδαλικο χριστιανικο του εργο. Πρωτα καταστρεφεται στην Πελοποννησο η Κορινθος, υστερα το Αργος και τελευταια η Σπαρτη, πολεις αλλοτε ξακουστες, μα υπο την βυζαντινη κατοχη αποδυναμωμενες και καταδικασμενες στην χριστιανικη καταστροφη και τον χριστιανικο ολεθρο. Ο γραφων θα προσπαθηση στην παρουσα αναλυση του να παρουσιαση και αλλα χαρακτηριστικα του νεου Αλαριχου και νυν Αρχιεπισκοπο Αθηνων και πασης Ελλαδος, που μεταξυ αλλων ισχυρισθηκε στον "Επιβατηριο Λογο του 57-58 την 16.02.2008, οτι με τα δεκαδες εκκλησακια που μαζι με τους δρομους που φερουν τα εβρα'ι'κα ονοματα Γκαμαλιηλ Σαουλ 'η Αποστολος Παυλος και Διονυσιος Αεροπαγιτης και που πολιορκουν ασφυκτικα την Ακροπολη των Αθηνων, ευλογουνται και αποδαιμονοποιουνται οι αρχαιοελληνικοι ειδωλολατρικοι χωροι και εξαχνιζονται οι αρχαιοι ναοι που γκρεμιζονται και με τα κλεμενα υλικα κτιζονται οι χριστιανικες ταβερνες της ελπιδας. ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ!

 

Ποιος ειναι ειδωλολατρικος χωρος, ο αρχαιος ναος 'η ο εβρα'ι'κος σκουπιδοτοπος με την πτωματολατρια και με τις ξυλινες εικονες της ειδωλολατριας ; Ακομη και το νεο "Μουσειο της Ακροποληs" χαρακτηρισθηκεν απο τουs εκπροσωπους του Γιαχβε στην πατριδα μας, ως "αντρο της ειδωλολατριαs". Τα εκθεματα του "αντρου της ειδωλολατριαs", δηλαδη τα αρχαια ευρηματα που δεν κλαπηκαν, δεν λεηλατηθηκαν, δεν χυθηκαν σε ασβετοκαμινους και χυτηρια των ευσεβων του Γιαχβε, δεν εντοιχιστηκαν στις χριστιανικες ταβερνες της ελπιδας και σκοπιδωτοπους της Πλακας, τα αρχαια αγαλματα με τις σπασμενες μυτες και γενετικα οργανα και με τα βγαλμενα ματια που βρισκονται εκει, δειχνουν το καταστροφικο μισος της ετσι ονομασθεισηs θρησκειας της αγαπης. Ανδρικες φιγουρες που σφυροκοπουν τα μαρμαρα του παρθενωνα, καπου στον 8ον μ.Χ. αιωνα, οπως παρουσιαζονται σε ενημερωτικο φιλμακι του Νεου Μουσειου Ακροπολης, προκαλησαν μετα 13 αιωνες την μηνιν του παρακρατους που αμεσως εκβιασεν το Υπουργειο Πολιτισμου για να σταματηση η προβολη του, πραγμα που εγινε. ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ !!! Το φιλμακι αυτο του σκηνοθετη Κωστα Γαβρα διαρκειας 13 λεπτων, δημιουργηθηκεν για την πληροφορηση των επισκεπτων της περιφημης γυαλινης αιθουσας του Παρθενωνα. Ο γενναιος Υπουργος Πολιτισμου που σημερα διεκδικει και την Προεδρια της Ν.Δ., ως ευσεβης Ρωμιος γονατησε στις διαταγες της Ιεραρχιας του παρακρατους και δηλωσε : "Το ζητημα θα εξετασθει κι αν τα καταγγελλομενα αληθευουν, θα προχωρησουμε σε επανορθωση", πραγμα που επραξε. ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ !!! Θαυμαστε Ελληνες και ευσεβες ποιμνιο των δολοφονων του Ελληνισμου, τι ποιοτητα ανθρωπων που σας κυβερνουν ...; ...;.

 

Με τετοιες μεσαιωνικες αντιληψεις των εκπροσωπων της επισημης θρησκειας του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, δεν εχει αυτο κανενα δικαιωμα να απαιτη την επιστροφη των μαρμαρων του Παρθενωνα που εκτιθενται στο βρετανικο Μουσειο του Λονδινου. Εκει ειναι ποιο ασφαλη απο την καταστροφικη μανια του νεου Αλαριχου και μπορουν να τα θαυμαζουν πολιτισμενοι και πνευματικα καλλιεργημενοι ανθρωποι απ' ολο τον κοσμο. Ελληνες κατα τον Ισοκρατη "θα επρεπε να αποκαλουμεν "μαλλον ...;τους τηs παιδευσεως της ημετερας 'η τους της κοινης φυσεως μετεχοντεs". Οι Ρωμιοι δεν ειναι Ελληνες, υπηρξαν Ελληνες ...; ...;.και θα ξαναγινουν Ελληνες !!! Πως εγινε δυνατον, η Ελλας, η αρχεγονη αυτη πνευματικη δυναμη και η μητερα της αμφισβητησης να υποταχθη σε ενα χαλδα'ι'κης προελευσης φετιχταμπου, που εκφραζει απολυτα την δεισιδαιμονια και την πνευματικη αποχαυνωση ; Πως εγινε δυνατον, ο Ελλην, που φιλοτεχνηθηκε στο Εργαστηριο της Φυσεως και της Ιστοριας, να ανεχεται μεχρι τις ημερες μας τα επιχειρηματα oρισμενων χαμηλης πνευματικης ποιοτητας εκπροσωπων του Γιαχβε ; Στην εφημεριδα Ελευθεροτυπια της 13ης Οκτωβριου 2009, Σελις 7 διαβαζουμεν : "Μια ημερα μετα τις δηλωσεις του υπουργου Οικονομικων Γιωργου Παπακωνσταντινου (στην "Κυριακατικη Ε") για φορολογηση της ακινητης περιουσιας της Εκκλησιας, ο αρχιεπισκοπος Ιερωνυμος εδωσε τη δικη του απαντηση και απευθυνομενος στα μελη της ιεραρχιας ειπε : "Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΦΙΛΕΣ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΛΑ"Ι"ΚΙΣΜΟ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΗΜΟΤΗΤΕΣ"

 

Πολλα εχουν χραφει για την περιουσια αυτη και πως αυτη δημιουργηθηκε ! Το "αργυριον" και το "χρυσιον" αποτελουσαν ενα απορθητο μυστικο, που κρυβονταν στο θησαυροφυλακιο του "ναου του Σολομωντα", οπου στεγαζονται ως συνιδιοκτητες ο Γιαχβε και το Θησαυροφυλακιο (Korvan) τηs Ιερουσαλημ. Ενα μεγαλο μερος του σημερινου κοσμου, που ανηκει και η Ελλας, ειναι περιτυλιγμενο με ενα "πνευματικο γορδιο δεσμο-δεσμωτες μιαs φυλακηs", που σχεδιαστηκε στην Ασια πριν απο χιλιαδες χρονια. Εμου ειναι το αργυριον και εμου το χρυσιον", λεγει ο Κυριος των δυναμεων (Παλαια Διαθηκη, "Αγγαιοs" κεφ. Β', παρ. icon cool Θέλω να τιμώ όλους τους αναγνώστες μου για αυτό και δεν θέλω να πέφτουν σε παγίδες οι νέοι, η ελπίδα του αύριο. Όποιος μπορεί να αμφισβητήσει τα παρακάτω και ιερωμένος μπορεί να το κάνει από την ιστοσελίδα αυτή χωρίς καμία λογοκρισία. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ. "Και δεν θελουσι εμφανιζεσθαι ενωπιον του Κυριου κενοι (με αδεια χερια)" ("Δευτερονομιον", κεφ. Ιστ', παρ. 16). Ο περιφημος "ναος του Σολομωντοs" ειναι φανταστικος και μεχρι σημερα δεν μπορεσε να βρεθει ουτε ενα λειψανο του περιβοητου αυτου αρχιτεκτονηματος. Η εφευρεση του ναου αυτου παιρνει κατα παραδοξο τροπο υποσταση στα μυαλα των ανθρωπων και τα δενει με τετοιο τροπο, ωστε να μην μπορουν αυτα να "λυθουν", να "αποδρασουν" και να "ελευθεροθουν". Σε ολες τις θεοκρατουμενες κοινωνιες παρατηρειται αφ' ενος μεγαλη διαφθορα και αφ' ετερου υστερηση στην Οικονομια, Υγεια, Παιδεια, Αναπτυξη κ.α. δηλαδη αυτα τα φαινομενα που παρατηρονται και στην βυζαντινοκρατουμενη πατριδα μας, η οποια πρωτευει στην Ευρωπη στην θεοκρατια, αλλα και στην διαφθορα επισης, ενω παρουσιαζει τους χειροτερους δεικτες σε ολους τους τομεις.

 

Ο βυζαντινος Μεσαιωνας επιβιωνει ακμαιοτατος στην συγχρονη Ελλαδα και φαινεται ξεκαθαρα στις τελετες μεσα στο "Ελληνικο Παρλαμεντο" με ιερεις, κερια, λιβανια κατανυξη και ψαλμωδιες κατα την ορκωμοσια πανω σε εβρα'ι'κα συμβουλα της εκαστοτε Κυβερνησης και των Βουλευτων του Παρλαμεντου. Στην χωρα μας, που καποτε εδεσποζε μονο ενα "λαμπρο φωs", τωρα καλυπτεται απο ενα αχνο γκρι πεπλο. Η αλλοτε πνευματικα πρωτοπορος πατριδα μας, οχι μονο εχει χασει αυτην την πρωτοπορια, αλλα βρισκεται προς το τελος της αναπτυξιακης λιστας, αφηνοντας ενα, κατα τα φαινομενα δυσκολα αναπληρουμενο κενο. H καταγραφη και η προελευση της αμυθητης σε αξια περιουσιας του παρακρατους της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατις στην πατριδα μας, ειναι ενα χρονοβορο και δυσκολο εργο. Ο γραφων θα στηριχθει δειγματοληπτικα στις πληροφοριες που υπαρχουν στα εργα των Τακιτος (Χρονικα 15, 32-42), Σουετωνιος (Νερων), Κελσος (Αληθης Λογοs), Λιβανιος (υπερ των ελληνικων ναων), Ιουλιανου του Παραβατη, του "Ανωνυμου" τηs "Ελληνικης Νομαρχιαs", στις πληροφοριες που μας δινει ο "Γερος του Μωρια" Θεοδωρος Κολοκοτρωνης και σε μια σειρα αρθρων που δημοσιευσαν τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (8, 9,10, 11) και ο Δαυλος (12, 13). Η περιουσια του παρακρατους της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιαs αρχισε να παιρνη διαστασεις απο τα μεσα του 3ου μ.Χ. αιωνα με τα διαταγματα του Κωνστανινου και Θεοδοσιου και των μετεπειτα Βυζαντινων χριστιανων αυτοκρατορων, με δημευσεις και απαλλοτριωσεις της περιουσιαs των Ελληνων, που διωκονταν με την ποινη του θανατου. "Διοτι τετοιου ειδους περιουσια (των εθνικων) πρεπει να ανηκη στην σεβαστην Εκκλησια, επομενως η χριστιανικη θρησκεια θα μπορει να διεκδικηση την περιουσια αυτη για λογαριασμο της." (Αυτοκρατορων Ονωριου και Θεοδοσιου, "κωδιξ" 16.10.20).

 

Ετσι δημιουργηθηκε η περιουσια του σημερινου παρακρατους της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας σε διαφορες φασεις:

 

1. Αμεσως μετα την νομομοποιηση της νεας θρησκειας το 31 4 μ.Χ. απο ηλιολατρη Ρωμαιο αυτοκρατορα Φλαβιο Βαλεριο Κωνσταντινο, αρχισαν και οι κατα των Ελληνων διωγμοι με ποινες θανατου και η δημευση των περιουσιων προς οφελος της νεας θρησκειας αυτων που δεν δεχονταν να βαπτισθουν χριστιανοι. To μεγαλυτερο αποτροπαιο εγκλημα των χριστιανων κατα των Ελληνων, που αποκρυπτονταν και συνεχιζει να αποκρυπτεται μεχρι σημερα απο το παρακρτατος της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας, ειναι αυτο που μας διεσωσε ο Ρωμαιος ιστορικοs ΑΜΜΙΑΝΟΣ ΜΑΡΚΕΛΛΙΝΟΣ, ειναι το πρωτο "Αουσβιτs" της ιστοριας στην Σκυθουπολη του σημερινου Ισραηλ που φερει το ονομα Μπετσηαν. Γυρω στο 341 μ.Χ. και για δυο σχεδον δεκαετιες, καθ' ολη την διαρκεια της κατοχης του βυζαντινου θρονου απο τον Κωνσταντινο τον Β', η Σκυθουπολη υπηρξε ο τοπος συγκεντρωσης, βασανισμου και θανατωσης των Ελληνων, ολων οσων αρνηθηκαν (περιπου 15 εκατομμυρια Ελληνες !) να ασπασθουν το δογμα του Χριστιανισμου. Οι περιουσιες των δολοφονημενων περασαν στα χερια των εκπροσωπων της νεαs θρησκειας.

 

2. Κατα την Οθωμανικη περιοδο οι υποδουλοι στους Τουρκους Ρωμιοι μεβιβαζαν αναγκαστικα τις περιουσιες τους στην χριστιανικη θεοκρατια, για να τις σωσουν απο τους Τουρκους, δεδομενου οτι απαγορευονταν απο την νομοθεσια των Οθωμανων οι Ρωμιοι να εχουν ατομικη ιδιοκτησια και χρηση γης. Η γη βρεθηκε στα χερια των Οθωμανων και μερικων ντοπιων φεουδαρχων, δηλαδη Τουρκοκοτζαμπασηδων, Φαναριωτων, Καλλικαντζαρων, Καψιμαλληδων και Τζορμπατζηδων, που αποτελλουσαν το υποκαταστατο μιας αριστροκρατιας Ρωμιων, δηλαδη διοικητικων οργανων και φοροεισπρακτορων υπο την προστασια της Οθωμανικηs Κυβερνησης. Οι υπο κυριαρχιαν ευρισκομενοι Ελληνες συντηρουσαν τρεις ξεχωριστες ταξεις φοροεισπρακτορων * Τον Βοεβοδα 'η Μπεην. Αυτος ως κεντρικος φοροσυλλεκτης αγοραζε απο την οθωμανικη κυβερνηση τους φορους μιας περιφερειας. * Ο Μπεης υπεναικιαζε τις διαφορες κατηγοριες των προσοδων στους Φαναριωτες, Τουρκοκοτζαμπασηδες κ.α. * Οι Φαναριωτες, Τουρκοκοτζαμπασηδες κ.α. υπενοικιαζαν τα μεριδια τους κατα μικροτερα τμηματα στους τοπικους αρχοντεs των κοινοτητων της περιφερειας. και ολους τους Δεισιδαιμονας της χριστιανικης θρησκειας.

 

3. Χιλιαδες χειρογραφα, παπυροι, αγαλματα, νομισματα, αγγεια και αλλα αρχαιοελληνικα αντικειμενα αμυθητου αξιας ξεπουληθηκαν απο τουs ρασοφορους της χριστιανικης θρησκειας σε ξενους αρχαιοθηρες και αρχαιοκαπηλους. Με τον τροπο αυτο ο καρβονας της χριστιανικης θεοκρατιας απεκτησεν υπερμεγεθεις διαστασεις.

 

4. Με την δημιουργεια του Νεοελληνικου Κρατους το 1828 μ.Χ. η χριστιανικη θεοκρατια προ'υ'πηρχε, που κακως εθεωρηθει οτι ολες οι εδαφικεs εκτασεις της ανηκαν, διοτι αυτες ανακτηθηκαν στρατιωτικα με την Ελληνικη Επανασταση του 1821. Η περιουσια αυτη του παρακρατους της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας κλαπηκε απο τον ελληνικο λαο και οφειλεν αμεσως να επιστραφη, θεωρωντας ολα τα "Χρυσοβουλα" των Βυζαντινων και τα "Φιρμανια" των Σουλτανων ως μη ισχυοντα.

 

5. Με δωρεες πιστων, με υποχρεωτικες περιουσιακες παραχωρησεις των μοναχων, με δικαστικες διαμαχες που χαριν της Δικαιοσυνης των Αχτιναμεδων του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, τις κερδιζουν αποκλειστικα οι ιεραρχες του παρακρατους, με καταργηση της φορολογησης των παγκαριων, με μηδενιση του φορου ακινητης περιουσιας, με αφορολογητεs επιχορηγησεις κ.α.

 

6. Με πληρωμες απο το "ευσεβες ποιμνιο" κεριων, πολυελαιων, ερανων, ευχελειων, γαμων, βαπτισιων, κηδειων, μνημοσυνων κ.α.Τα εσοδα απο τις πηγες αυτες που αναβλυζουν, παραμενουν αφορολογητα ! Δεν ειναι αλλωστε αγνωστο που σχεδον καθημερινα συγκλονιζεται η κοινη γνωμη στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης με αποκαλυψεις οικονομικων και αλλων σκανδαλων για ιεραρχες του παρακρατους. Σχετικα με τις παραεκκλησιαστικες οργανωσεις "Ζωη", "Σωτηροs", "Σταυροs", "Χρυσοπηγη" κ.α. με αφορμη τα σκανδαλα και την περιουσια του παρακρατους, εχουν πολλα γραφει. Απο το 1974 μεχρι το 1989 (περιοδος του Οργανισμου Διαχειρησης Εκκλησιαστικης Περιουσιας ("ΟΔΕΠ") εχει εκποιηθει ενα μεγαλο μερος της περιουσιας αυτης. Στην Δικαιοσυνη των Αχτιναμεδων του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης ολα τα οικονομικα σκανδαλα κατεληγαν, χωρις το αζημιωτο βεβαια, στο αρχειο ...; ...;και "κουκολωνονταν" με επεμβαση παντοτε υψηλων κυβερνητικων παραγοντων.

 

Τα χρηματα του ευσεβους ποιμνιου στα κουτια των ταβερνων της ελπιδαs γινονται βιλες, επενδυσεις στην Καραβα'ι'κη και τραπεζικα ομολογα. Την 1η Αυγουστου 1997 οι Ιεραρχες της ορθοδοξης ελληνικης Εκκλησιας 'η καλυτερα του "παρακρατους της ορθοξου χριστιανικης θεοκρατιαs" απεφασισαν να πεση απλετο φως στα οικονομικα του. Με προταση του τοτε μητροπολιτη Αλεξανδρουπολεως και νυν Θεσσαλονικης κ. Ανθιμου αποφασισθηκε να συσταθη ανακριτικη επιτροπη για εκ νεου διερευνηση ολων οσων περιεγραψε η εκθεση του Μητροπολιτη Φιλιππων κ. Προκοπιου. Σταθμος για την αποφαση αυτη υπηρξε ο Αυγουστος του 1996, οταν η τοτε Διαρκης Ιερα Συνοδος αποφασισε να κανη τον πρωτο εξονυχιστικο ελεγχο στα οικονομικα του παρακρατους.

 

Απο το Προγραμμα Δημοσιων Επενδυσεων του Υπουργειου Εθνικης Οικονομιας του κρατιδιου της Ρωμιοσυνηs το παρακρατος πηρε για την διετια 1995-1996 για "την εκτελεσιη των σκοπων" της 4 δισεκατομμυρια δραχμες αντι του αρχικου αιτηματος της διοικουσης επιτροπης των 10.037.082.500 δραχμες για αναστηλωση ιερων (Wink ναων και μοναστηριων.

 

Ενα απορρητο εγγραφο ημερομηνια 6 Μαρτιου 1996 απο τον πρωην Μητροπολιτη Θηβων και νυν αρχιεπισκοπο Αθηνων και πασης Ελλαδος κ. Ιερωνυμο αφορουσε την μεγαλη περιουσια του παρακρατους στην περιοχη τηs Βουλιαγμενης με καταγγελιες κατα του Δημου Βουλιαγμενης. Εκεινη την εποχη τα δημοσιευματα κατα εκατονταδες κατεγραφαν τα σκανδαλα των εκκλεκτων του τοτε Αρχιεπισκοπου και νυν μακαρειστου κ. Σεραφειμ. Βασικοι μονομαχοι στην κουρσα της διαδοχης του κ. Σεραφειμ ηταν τοτε οι Μητροπολιτες Θηβων και νυν Αρχιεπισκοπος κ. Ιερωνυμος και o Δημητριαδος και νυν μακαρειστος πρωην Αρχιεπισκοπος κ.Χριστοδουλος.

 

Η περιουσια του παρακρατους, που αποτελειται απο

 

 

Απο την εκθεση πεπραγμενων προς την ιεραρχια του παρακρατους του τοτε Μητροπιλιτη Θηβων και νυν Αρχιεπισκοπο κ. Ιερωνυμο αντληθηκαν τα κατωθι στοιχεια:

 

 

Κατα τον εντυπον και ηλεκτρονικον τυπον (http://ermionh.blogspot.com/2008/01/blog-post_8332.html) η περιουσια του παρακρατους υπολογιζεται οτι ανερχεται σε 15 δισεκατομμυρια ευρω. Στο ποσο αυτο προστιθενται και η περιουσια 2.500 μονων, το μεγαλυτερο μερος της οποιας ως π.χ. της μονης Βλαταδων Θεσσαλονικης και των μονων του Ορους Aθωνος ειναι προ'ι'ον προδοσιων κατα των Ελληνων στους Τουρκους. Το τραγικο ειναι, οτι οι περιουσιες αυτες προστατευονται σημερα συνταγματικα (Αρθρο 18, παρ. Cool. Απο τα στοιχεια του Υπουργειου Γεωργιας προκυπτει, οτι οι οικονομικεs υπηρεσιες της Ιερας Συνοδου της Ιεραρχιας του Παρακρατους κατεχουν αναγνωρισμενες εκτασεις που φθανουν τα 96.500 στρεμματα. Στις εκτασεις αυτες προστιθενται και οι χαρακτηριζομενες ως "διακατεχομενεs", δηλαδη τις οποιες κατεχει το παρακρατος χωρις αποδεικτικα εγγραφα κυριοτητας και οι οποιες ανερχονται σε 58.000 στρεμματα στο νομο Αττικηs και σε 50.000 στρεμματα στο υπολοιπο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης. Εχει επισης σημειωθει, οτι το παρακρατος διαθετει παραλληλα και ολοκληρα νησια και βραχονησιδες σε νησιωτικα συμπλεγματα, οπως π.χ. στις Σποραδες και στις Κυκλαδες. Συνολικα εκτιμαται, οτι τα νομικα προσωπα του παρακρατους κατεχουν συνολικα 850.000 εως 1.300.000 στρεμματα γης του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης. Το παρακρατος φερεται μεταξυ αλλων να διαθετη 800 κτηρια με γραφεια, καταστηματα, εμπορικα κεντρα, ξενοδοχεια π.χ. το ξενοδοχειο Ηλεκτρα στην Πλατεια Συνταγματος, ακομα και μισθωμενα βενζιναδικα π.χ. στην γωνια διπλα στο γηπεδο Παναθηνα'ι'κου επι της Λεωφορου Αλεξανδρας των Αθηνων. Οσο για την ρευστοτητα του παρακρατουs υπολογιζεται αυτη οτι αγγιζει τα 40 εκατομμυρια ευρω ετησιως.

 

Απο το "Διπτυχο της Εκκλησιας της Ελλαδος 2005" εληφθησαν τα εξηs στοιχεια (14) :

 

Οι οργανισμοι αυτοι ειναι το Ταμειο Προνοιας Ορθοδοξου Εφημεριακου Κληρου Ελλαδος (Τ.Π.Ο.Ε.Κ.Ε), η Ερανικη Επιτροπη Κατακομβων Μηλου και η Αστικη μη κερδοσκοπικη Εταιρεια Αλληλεγγυη-Solidarity. Συμφωνα με τα τα στοιχεια που ειδαν το 2005 το φως της δημοσιοτητας, το παρακρατος της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας ειναι βασικος μετοχος της Εθνικης Τραπεζας με 4 εκατομμυρια μετοχες. Διαθετει 855.730 στρεμματα αγροτικων και δασικων εκτασεων, στα οποια δεν περιλαμβανονται τα μικροτερα των 50 στρεμματων ακινητα. Στην Αθηνα διαθετει 155 διαμερισματα, 146 γραφεια και 57 καταστηματα συνολικης επιφανειας 55.554 τετραγωνικων μετρων. Με ενα πυκνο πεπλο μυστηριου, που αποτελειται απο ενα χαοτικο συμπλεγμα 6.700 Νομικων Προσωπων, κρυβει συστηματικα την πραγματικη περιουσια του το παρακρατος της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας εντοs του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης. Μεσα σε ενα κλιμα αδιαφανειας και μυστηριου, απατης, μαυρου χρηματος, κρυφων συμφωνιων και συναλλαγων, συνωμοσιας και απειλων προς τους παντες, το παρακτρατος αυτο βαδιζει σαν ενας οικονομικος Γιγαντας, ετοιμος να ισοπεδωση εντος του κρατιδιου τηs Ρωμιοσυνης τους παντες. Ολα τα σημερινα θεοδουλα Κομματα του κρατιδιου αυτου, μη εξαιρουμενου του ΚΚΕ και των υπολοιπων δηθεν προοδευτικων Κομματων, βρισκονται υπο κατοχην και χεζονται στα σωβρακατους ...;.. και γι' αυτο μεταξυ των αλλων ανεχονται και τις σκανδαλωδεις ιερες φοροαπαλλαγες με ...;.κρατικες ευλογιες, του παρακρατους αυτου. Στο αρθρο 8 του Ενιαιου Τελους Ακινητων (Ε.Τ.ΑΚ), δηλαδη στις απαλλαγες ακινητων, φαινεται ξεκαθαρα ο δολος του παρακρατους της ορθοδοξου χριστιανικηs θεοκρατιας, το οποιο εχει επιτυχει, με την ανοχη και ακομη την συνδρομη του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, τα εξης αδικα και ανομολογητα σχετικα με την απαλλαγη απο φορους των γνωστων θρησκειων για τα ιδιοχρησιμοποιουμενα ακινητα τους, καθως και γι' αυτα που χρησιμοποιουν για το λατρευτικο τους εργο. Στην εννοια των ιδιοχρησιμοποιημενων ακινητων συμπεριλαμβανονται οι καθε ειδους ναοι (ενοριακοι, ιδρυματων, νεκροταφειων, παρεκκλησια, εξωκκλησια) ακομη και οι ιδιοκτητοι ναοι (με εξαιρεση τους ιδιωτικους κτητορικους ναους, που δεν εχουν τεθει σε κοινη λατρεια), οι ιερες μονες και οι τοποι γενικα κοινης λατρειας. Επισης Σωματεια μη κερδοσκοπικου χαρακτηρα, που επιδιωκουν μονο θρησκευτικους σκοπους και δικαιοπρακτουν για λογαριασμο των αντιστοιχων εκκλησιων-ευκτηριων γνωστης θρησκειαs και δογματος, με τους οποιους συνδεονται αμεσα, επειδη αυτοι στερουνται νομικης προσωπικοτητας, δικαιουντα αυτα την ανωτερω απαλλαγη απο τον φορο. Η υπολοιπη ακινητη περιουσια των ανωτερω νομικων προσωπων εχει την ιδια φορολογικη αντιμετωπιση με το Ελληνικο Δημοσιο. Τα σχολεια που ανηκουν σε γνωστες θρησκειες και δογματα, συμφωνα με το αρθρο 13 παρ. 2 του ισχυοντος Συνταγματος, απαλλασσονται του ενιαιου τελους μονο αν εχουν ως σκοπο την εκπαιδευση των μελλοντικων λειτουργειων του αντιστοιχου θρησκευματος 'η δογματος. Τα σχετικα με την λατρεια καθε γνωστης θρησκειας ακινητα που παραχωρουνται χωρις ανταλλαγμα απο νομικο προσωπο σε νομικο προσωπο ιδιας κατηγοριας για την επιτεληση των θρησκευτικων σκοπων τους, απαλλασσονται του Ε.Τ.ΑΚ, ως π.χ. ιερος ναος που εχει στην κυριοτητα του ακινητο, το οποιο παραχωρει χωρις ανταλλαγμα σε αλλον ιερο ναο, προκειμενω να το χρησιμοποιηση, για να στεγαση τα γραφεια της ενοριας του. Το ιδιο ισχυει και για τα ημιτελη κτισματα που προοριζονται για την εξυπηρετηση λατρευτικων σκοπων. Το ακρον αοτον τηs ηλιθιοτητας των υπευθυνων του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης ειναι, οτι σε ολα τα απαλλασομενα του Ε.Τ.ΑΚ ακινητα νομικων προσωπων, δεν απαιτειται η αναγραφη αξιας !!! Συνεπως το παρακρατος της ορθοδοξου χριστιανικηs θεοκρατιας εντος του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης εχει μονο τετοιου τυπου ακινητα, υποχρεουνται δε μονο στην υποβολη δηλωσης την αναγραφη τηs σχετικης παρατηρησης στις σημειωσεις υποχρεου ...;..

 

Ας δουμε λιγο αναλυτικα που βρισκεται κρυμενη η ληστεια του παρακρατους σε βαρος του ευσεβους ποιμνιου του και των Ελληνων, με ανοχη του ηλιθιου και διαβρωμενου, χαριν της Δικαιοσυνης των Αχτιναμεδων, κρατιδιου της Ρωμιοσυνης:

 

1. το παρακρατος μοιρασε σκοπημα το μεγεθος της τεραστιας περιοσιαs του σε χιλιαδες ιδρυματα κ.α. νομικα προσωπα, ωστε να χρειαζεται να ασχοληθουν ολα τα τοπογραφικα γραφεια και υποθυκοφυλακεια της χωρας για την διπιστωση και υποτιμηση της περιουσιας αυτης !!!. Η γνωση και η δημοσιευση του μεγεθους της περιουσιας του παρακρατους της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας εντος του κρατιδιου τηs Ρωμιοσυνης και οχι αυτα που υποκριτικα υπογραμισεν ο νυν Αρχιεπισκοπος Αθηνων και πασης Ελλαδος, οτι "η εκκλησιαστικη περιουσια παντοτε και παλαιοτερα και σημερα εχει καταντησει ενα προσφιλες θεμα για λα'ι'κισμο, προπαγανδα και σκοπιμοτητεs", θα προξενουσε τετοια κατακραυγη, ωστε θα επεβαλε στην πολιτικη εξουσια του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, που τσιγκουνευεται την παροχη βοηθηματος πετρελαιου στους φτωχους συνταξιουχους, τουλαχιστων την φορολογηση της, αν οχι την απαλλοτριωσην της, που θα ηταν ποιο δικαιο εγχειρημα.

 

2. Το Υπουργειο Πολιτισμου με χρηματα των αγριως φορολογουμενων πολιτων, αναπαλαιωνει ταβερνες της ελπιδας, μοναστηρια και τα παραδιδει στους χρηστες ρασοφορους δωρεαν. Ολες σχεδον οι μονες και οι μητροπολεις με συνδρομη φυσικα της ελληνικης κυβερνησης ενταχθησαν στα κοινοτικα πλαισια στηριξης για επιχορηγησεις. Μονες και μητροπολεις με τη συνοχη του ΥΠΕΧΟΔΕ καταπατουν αρχαιολογικους χωρους, δασικες εκτασεις και δημοσια γη, ανεγειροντες πληθος κτισματων.

 

3. Tο Υπουργειο Εξωτερικων με χρηματα των αγριως φορολογουμενων πολιτων, χρηματοδοτει με τεραστια ποσα ετησιως το αρχαιοτερο τουρκικο ιδρυμα Κωνσταντινουπολεως, που εργαζεται και σημερα παγκοσμια αποκλειστικα για τα τουρκικα συμφεροντα. Ο προκαθημενος του ιδρυματος αυτου, που ειναι και αξιωματικος του τουρκικου στρατου, στον λογο του κατα την ενθρονιση του μεταξυ αλλων ετονισε και τα εξηs: " ...;. δυστυχως οι δυο λαοι διεκοψαν την υπεροχη συμβιωση των 400 χρονων, οταν ξεσηκωθηκαν κατι ξεβρακωτοι, το 1821 και δημιουργησαν τις γνωστες προστριβες ...;." Μαλιστα αξιωματικε του τουρκικου στρατου ! Οι Ελευθερωτες μας ηταν ξεβρακωτοι, αθρησκοι κλεφτες, που δεν ειχαν πατησει το ποδι τους σε εκκλησια διοτι αυτη ειχε μπατσους, ουτε ειχαν ποτε μεταλαβει, δηλαδη ποτε δεν εκαναν δηλωση μετανοιας, ουτε ειχαν ποτε εξομολογηθει, δηλαδη ρουφιανεψει και ζουσαν ως ελευθεροι ανθρωποι στις σπηλιες. Η σημερινη σκλαβια μας ομως ειστε εσεις και το παρακρατος εντος του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας. Παναγιοτατε ! Εαν οι Ρωμιοι δεν θυμουνται, θυμουνται οι Ελληνες ποσο οι προστατευομενοι σας και συγρονως προστατες σαs εσεβασθηκαν την "διαφορετικοτητα" των Ελληνων. Και δεν ξεχνουν οι Ελληνες ποσο το δογμα που υπηρετειτε και οι εκπροσωποι του "εσεβασθησαν" (εκ του γεγονοτος οτι ηρνουντο να εκριστιανισθουν -ετσι αιτιολογουντο τα πασης φυσεως "ιερα εγκληματα") εκεινους τους προγονουs τους και "σεβονται" την διαφορετικοτητα των Ελληνων και του πολιτισμου τους. Πητε μας Παναγιοτατε για τα 15 εκατομμυρια Ελληνες που ο χριστιανος Αλαριχος, μονος αυτος, εκομπαζε οτι εξωλοθρευσε κατα την τριετιαν 397-399 μ.Χ., και παν τεχνουργημα και ιερο των Ελληνων "ες γην εφερε". Τη εντολη του (Αγιου) Αρκαδιου, υιου του (Αγιου) Μεγαλου Θεοδοσιου, καταλυτου των (νεοειδωλολατρικων κατα τους εμπνευστες του εν Θεσσαλονικη συνελθοντος συνεδριου ορθοδοξους ιερωμενους και πανεπιστημιακους διδασκαλους κ.κ. Ζηση και Μεταλληνο) Ολυμπιακων Αγωνων εν ετει 393 μ.Χ., με την προτροπη και ανοχη ολων των υπηρετων του χριστιανικου δογματος (14). Οι αντιληψεις και αποψεις του Παναγιοτατου και των πρωτοπρεσβυτερων ντροπιαζουν δυστυχως την ιστορια μας και τουs αγωνιστες του παρελθοντων. Μπορει οι Ρωμιοι να ειναι ορθοδοξοι χριστιανοι ειναι ομως και Ελληνες 'η καλυτερα θα ξαναγινουν συντομα Ελληνες ! Ρωμιοι της Ελλαδος ! Ο Πατριαρχη σας ! Να σας ζηση !

 

4. Υπαρχουν παρα πολλα ακινητα εν υπνωσει, δηλαδη διαμερισματα, κτηρια και οικοπεδα, που αφηνουν διαφοροι απο το ευσεβες ποιμνιο στο παρακρατος. Τι εμποδιζει το παρακρατος να τα δηλωνη ως γραφεια 'η ωφελιμους γι' αυτο χωρους, ωστε να εντασσωνται στο ευεργετημα κοινης ωφελειας ; Ποιος απο το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης πραγματοποιει ελεγχο, ωστε να διαπιστωνεται η αληθεια αυτων, που εχουν δηλωθη, καθως και η πραγματικη χρηση;

 

5. Ως ιδιοχρησιμοποιημενο ακινητο θεωρειται ενα μοναστηρι μαζι με την περιμετρο του, η οποια μπορει να ειναι εκατονταδες 'η και χιλιαδεs στρεμματα. Τα στρεμματα αυτα συνηθως τα νοικιαζουν τα μοναστηρια σε αγροτες για εκμεταλλευση, με το αζημιωτο φυσικα. Το προκυπτον εισοδημα του μοναστηριου παραμενει φυσικα αγνωστο και αφορολογητο.

 

6. Τα εκκλησιαστικα σχολεια ως γνωστον παραγουν ιερωμενους. Αυτοι προσλαμβανονται ως δημοσιοι υπαλληλοι και πληρωνονται απο τουs βαρυα φορολογουμενους πολιτες. Σε τι διαφερουν τα σχολεια αυτα απο τα αλλα. Με ποιο επιχειρημα συνεπως δεν φορολογουνται ; Για να ενημερωθουν το ευσεβες ποιμνιο και οι Ελληνες που πληρωνουν φορους, μονο για το ετος 2008 εχει εγγραφη στον κρατικο προ'υ'πολογισμο το ποσο των 200.000.000 ευρω για την μισθοδοσια των ιερωμενων!

 

7. Γιατι δεν φορολογουνται τα εισοδηματα απο της πωλησεις κεριων π.χ. στις ταβερνες της ελπιδας και στα μοναστηρια ; Ενα κερι π.χ. με την επιστροφη για ξαναλειωσιμο και επαναχρησιμοποιηση κοστιζει κατα μεσο ορο 0,02 ευρω και πωληται τουλαχιστον 0,30 ευρω δηλαδη με 1.500 % ποσοστιαιο κερδος.

 

8. Γιατι δεν φορολογουνται τα εισοδηματα των ιερωμενων απο βαφτησια, γαμους, κηδειες, μνημοσυνα, τρισαγια κ.α ; Αυτοι ετσι και αλλως πληρωνονται ως δημοσιοι υπαλληλοι

 

9. Γιατι καταργηθηκε η φορολογηση των παγκαριων ;

 

10. Γιατι μειωθηκε ο φορος ακινητης περιουσιας του παρακρατους που δεν υποπιπτει στην απαλλασομενη κατηγορια απο 19 %, σε 5 % και απο το 2007 σε 0 % ; Ενω για το αφελες ευσεβες ποιμνιο στις εφοριες καθε μερα γινεται μαχη για τον προσδιορισμο της αξιας των ακινητων, που πωλουνται 'η κληρονομουνται και συντασσεται κτηματολογιο με σοβαρο κοστος για τους πολιτεs της χωρας, που βρισκονται υπο κατοχην απο τους επιγονους των Τορκοκοτζαμπασηδων και Φαναριωτων, για τον ακριβη προσδιορισμο της θεσεως, της ιδιοκτησιας και της αξιας του καθε ακινητου, το παρακρατος της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας, ως ο μεγαλυτερος οικοπεδουχος και οικοδοφαγος της χωρας, δεν υποχρεωνεται να δηλωση την αντικειμενικη αξια των ακινητων του, που καρπουται και εκμεταλλευεται. ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ !!!

 

Αφου η περιουσια του παρακρατους της ορθοδοξου θεοκρατιας ειναι προ'ι'ον παραχωρησεων κατα την βυζαντινη εποχη απο την θανατωση των Ελληνων με ταυτοχρονη δημευση της περιουσιας τους και παραχωρησεων κατα την Τουρκοκρατιαν και εξαπατησης των πιστων της, θα πρεπει με τον διαχωρισμο του παρακρατους απο το κρατος να του αφαιρεθη και η περιουσια με ταυτοχρονη υποχρεωση αυτου να πληρωνη πλεον το ιδιο τους ιερεις του. Οταν π.χ. και σημερα ακομη ο καθε πιστος που εχει κανει δωρεα στο παρακρατος επιθυμει αντ'αυτου το παρακρατος να ανακοφιση δοκιμαζομενους, φτωχους, υπερηλικες, ταξικομανεις κ.α. καταναλωνοντας την δωρεα του πιστου. Οταν π.χ. ο πιστος δινει ενα χωραφι, το παρακρατος θα πρεπει να το δινει σε εναν ακτημονα. Δινει ο πιστος ενα σπιτι, το παρακρατος θα πρεπει να το δινει σε εναν αστεγο. Ομως το παρακρατος κραταει το χωραφι, κραταει το σπιτι και συσσωρευει περιουσια, την οποια εκμεταλλευεται χωρις να πληρωνει και φορους. Αυτο αποτελει εξαπατηση του καθε δωρητη πιστου, ο οποιος συνηθως αδυνατει να διαμαρτυρηθη, ειδικα οταν εχει εγκαταλειψει τα εγκοσμια. Πως ειναι δυνατον να γινονται ανεκτοι και να εξουσιαζουν κατεχοντες παραλογα οικονομικα και αλλα προνομοια, αυτοι που υπηρξαν οι αμεσοι συνεργατες και τοπορητες των Οθωμανων, αυτοι που ισοπεδωσαν την ελληνικη αρχαιοτητα και επι 1700 χρονια πλουτιζαν σε βαρος των Ελληνων και αυτοι που λυσσαλεα εναντιωθηκαν στην Επανασταση του 1821 και επεισαν τον αναλφαβητο νεοαπελευθερωμενο λαο οτι δηθεν διαφυλαξαν τον Ελληνισμο. ΟΠΟΙΟ ΑΒΥΣΣΑΛΕΟ ΘΡΑΣΟΣ !!!

 Μηπως ετσι δεν εγινε και δεν περασαν οι περιουσιες των δολοφονηθεντων Εβραιων στο "Αουσβιτs" της Πολωνιας, στα χερια των δολοφονων ; 

6 βοηθους Επισκοπους,
7 σχολαζοντες Αρχιερεις,
2 Τιτουλαριους Μητροπολιτεs-Επισκοπους,
8.403 παπαδες χωρις να συνυπολισθουν εδω
ο 1 Επισκοπος και οι 13 παπαδες της Εξαρχιας Πατμου,
οι 8 Μητροπολιτες και οι 921 παπαδες της Εκκλησιας Κρητης και οι
4 Μητροπολιτες και οι 190 παπαδες των Δωδεκανησων (ολοι πληρωνονται ως δημοσιοι υπαλληλοι απο τον ιδρωτα του ευσεβους και μη Ποιμνιου του κρατιδιου της Ρωμιοσυνηs), ειχεν κατα την εκθεση επι των οικονομικων που διενηργησε ο Μητροπολιτης Φιλιππων κ. Προκοπιος, ως εξης : 
* Κτηματα στην Αττικη.
* Ακινητα και κτηματα στην Βουλιαγμνη μετα της λιμνης.
* Ακινητα στην Θεσσαλονικη
* Κτηματα στον Κοκκιναρα (3.747 τ.μ.)
* Κτηματα στην Πεντελη
* Κτηματα στο Σουνιο (5.000 τ.μ)
* Ακινητα σε επαρχιες ολοκληρης της χωραs
* Κατατεθειμενα χρηματα για την ανεγερση συνοδικου μεγαρου 2.700.000 ευρω
* 4 δισεκατομμυρια δρχ. απο την επιχορηγηση του ΥΠΕΘΟ
* 10.000 θυριδες στην Εθνικη Τραπεζα της Ελλαδοs
* Συνολο περισσευματος (κατατεθειμενου σε διαφορους λογαριασμουs) 15.000.000 ευρω. 
* 300.000.000 μετοχες στην Εθνικη Τραπεζα της Ελλαδοs
* Συγκροτημα 24 κατοικιων στην Βουλιαγμενη συνολικου εμβαδου 2.085 τ.μ.
* Κτυριο 24 γραφειων στον Πειρεα συνολικου εμβαδου 1.142 τ.μ.
* 32 κατοικιες απο αντιπαροχη εμβαδου 4.000 τ.μ. και βοηθητικουs χωρους 1.000 τ.μ.
* Γραφεια συνολικου εμβαδου 1.620 τ.μ.
* Καταστηματα εμβαδου 1.000 τ.μ. με βοηθητικους χωρους 1.270 τ.μ.
* 4 μεζονετες και ς διαμερισματα συνολικου εμβαδου 1.690 τ.μ.
* 4 μεζονετες και 4 οροφοδιαμερισματα συνολικου εμβαδου 1.240 τ.μ.
* Στο Φαληρο, γραφεια συνολικου εμβαδου 2.300 τ.μ.
* Στην Θεσσαλονικη, 55 διαμερισματα συνολικου εμβαδου 5.160 τ.μ., 10 καταστηματα συνολικου εμβαδου 1.018 τ.μ.
* Εσοδα απο μισθωματα, μονο το 1995, 4.000.000 ευρω. 
Η Διαρκης Ιερα Συνοδος εχει συστησει 12 επιτροπες και 12 ειδικες επιτροπες, οι οποιες ασχολουνται με διαφορα θεματα ως π.χ. θειαs λατρειας και ποιμαντικου εργου, αιρεσεων, μελετης αρχαιολατριαs-νεοειδωλολατριας, δημοσιων σχεσεων κ.α. με προεδρους διαφορους μητροπολιτες. Για τα οικονομικα θεματα εχει συσταθει η Συνοδικη Επιτροπη επι των Οικονομικων Θεματων που επιβλεπει την Εκκλησιαστικη Κεντρικη Υπηρεσια Οικονομικων (Ε.Κ.Υ.Ο), την Ανωτατη Ελεγκτικη Επιτροπη της Εκκλησιας τηs Ελλαδος, την Ανωτατη Επιτροπη Εμπειρογνωμονων, την Επιτροπη καταρτισης του λογιστικου των εκκλησιαστικων διαχειρισεων, την Ανωνυμη Εταιρεια Διαχειρισις, Υποστηριξης Επιχειρησεων και Χρηματοδοτικων Προγραμματων Μελετων και Εργων, την Ανωνυμη Εταιρεια Διαχειρισις Χωρρων Σταθμευσεως Αυτοκινητων και την Ανωνυμη Εταιρεια Εκκλησιαστικηs Επικοινωνιας. Η Εκκλησιαστικη Κεντρικη Υπηρεσια Οικονομικων (Ε.Κ.Υ.Ο) διαθετει 10 Διευθυνσεις και Γραφεια στις οποιες εργαζεται μεγαλος αριθμος λα'ι'κων 'η κληρικων. Η ανωτατη Ελεγκτικη Επιτροπη της Εκκλησιας της Ελλαδοs ελεγχει των ανω των 300.000 ευρω συμβασεις. Η Ανωτατη Επιτροπη Εμπειρογνωμονων ερευνα, μελετα και διατυπωνει εισηγησεις επι φορολογικων (φοροτεχνικων) θεματων και ειδικων θεματων που αφορουν την αξιοποιηση της περιουσιας της Εκκλησιας (αγροτικου, δασικου 'η τουριστικου χαρακτηρα) και τους ενδεδειγμενους τροπους αξιοποιησης της. Η Επιτροπη καταρτισης του λογιστικου των εκκλησιαστικων διαχειρισεων εργαζεται για την συνεχη επικαιροποιηση αυτης που συσταθηκε την 13η Ιανουαριου 2004. Σε εκκλησιαστικους οργανισμους υπο την Ιερα Συνοδο εξασκουνται πολλεs και διαφορες ανυπαρκτης οικονομικης διαφανειας οικονομικες δραστηριοτητες. 
* Το εξοχικο κεντρο "Ακρωτηρι" επι της Ποσειδωνος στο Ελληνικο Αθηνων κειμενικης αξιας 1.230.356 ευρω
* Διαφορα αγροτεμαχια στην Αμαλιαδα
* Ενα οικοπεδο στο Περιστερι και στην οδο 25ης Μαρτιου 3, αντικειμενικης αξιας 63.310 ευρω
* Τα ακινητα και κινητα στοιχεια των Ναων Αγιου Δημητριου Λουμπαρδιαρη, Αγιων Θεοδωρων στην πλατεια Κλαυθμωνος, Κοιμησης της Θεοτοκου της Αθηνας, και Αγιων Αναργυρων στο κεντρο της Αθηνας. 
1. η σημερινη Κυβερνηση θα πρεπει να αποφασιση να χωριση το Παρακρατος απο το Κρατος.
2. να παυσουν οι ιερεις του Παρακρατους να ειναι δημοσιοι υπαλληλοι του Κρατους.
3. οι Ρωμιοι του Κρατους σιγα-σιγα να συνηθιζουν στην επιστημονικη αληθεια και να ξαναγινονται Ελληνες.
4. να δοθει η τεραστια περιουσια του Παρακρατους στο Κρατος για την εξυγιανση του εξωτερικου χρεους και του ελλειματος του προ'υ'πολογισμου.


του Γ.Θ.Χατζηθεοδωρου Dimitriς N. Adamopoulos

Οι Παναγιοτατοι και Πανιεροτατοι και Πανοσιολογιοτατοι του παρακρατους της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας καλα θα κανουν εγκαιρα να κατανοησουν, οτι σε αυτην την χωρα των ηρωων και φιλοσοφων, λαθρα φιλοξενουνται !!! Παπαδες ξυπνηστε απο τον ληθαργο σας !!! Ολοι οι "-οτατοι" που σας καταδυναστευουν, κουβαλανε κατω απο τα βαβυλωνια χρυσα αμφια τους, μποχα στην μαυρη ψυχη τους ...; ...; Ο καθε λογικος και σκεπτομενος ανθρωπος, Ρωμιος και Ελληνας, σεβεται π.χ. τους Παπαδες τυπου Γεωργιου Πυρουνακη (1910-198Cool και απεχθανεται πρωτοπρεσβυτερους τυπου τυπου Ιωαννη Ρωμανιδη (μακαριστοs), Γεωργιου Μεταλληνου κ.α. Ο παπας Γεωργιος Πυρουνακης (μακαριστοs) γεννημενος στην Μηλο απο Σφακιανους γονεις της λεβεντογεννας Κρητης, εδωσε τα παντα στην Ελλαδα μας πριν φυγει απο την ζωη.

 

Στην περιοδο 1932-1939 ιδρυει την Φιλικη Εταιρεια Νεων, η οποια δημιουργησε 6 δημοτικα νυχτερινα σχολεια στις φτωχογειτονιες του Πειραια, το πρωτο νυχτερινο γυμνασιο της Ελλαδος, δυο επαγγελματικες σχολες κοριτσιων, τις πρωτες κατασκηνωσεις εργαζομενων παιδιων, λα'ι'κο πανεπιστημιο Νεων στον Πειρεα κ.α. Ενω η Ακαδημια Αθηνων βραβευει το εργο του, το δικτατορικο καθεστως του Μεταξα με τους Τουρκοκοτζαμπασηδεs του, διαλυει την Φιλικη Εταιρεια Νεων.

 

Στην περιοδο 1941-1945 επανιδρυει την Φιλικη Εταιρεια Νεων για προστασια ορφανων και φτωχων παιδιων, οργανωνει 6 φιλικες Εστιες και 6 σπιτια Στοργης για 500 αδεσποτα ορφανα παιδια του πολεμου, ιδρυει 2 αναρρωτηρια και 3 θερινες κατασκηνωσεις για 5.500 παιδια. Μετα την Κατοχη του Υπουργειο Προνοιας των Τουρκοκοτζαμπασηδων παιρνει την οργανωση και μεσα σε δυο χρονια την αχρηστευει.

 

Στην περιοδο 1949-1988 εκδιδει περιοδικα, κυρυττει οτι η Εκκλησια της Ελλαδας οφειλει να επιστρεψη ολα της τα μετοχια στον ελληνικο λαο και ερχεται ετσι σε μετωπικη συγκρουση με τον τοτε Αρχιεπισκοπο της δικτατοριαs κ. Ιερωνυμο Κοτσωνη. Στις λειτουργιες του αντικαθιστα τις λεξεις "Φοβοs" και "Δουλοs" με τις λεξεις "Αγαπη" και "Τεκνον". Μη μπορωντας να ανεχθουν το μεγαλειο του χαρακτηρα του παπα Γεωργιο Πυρουνακη, οι τοτε 76 "ΣΑΠΙΟΙ-ΟΤΑΤΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ" στην συνοδο τους της 19 Αυγουστου 1987 ομοφωνα τον αφοριζουν, κατηγορωντας τον επιπλεον, οτι στον ασημενιο σταυρο που φορουσε εγραφε σταυρωτα την λεξη "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ". ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ !!!

 

Ο παπας αυτος της Αγαπης εφυγε την 15η Μα'ι'ου 1988 πικραμενος, παμφτωχος με ενα τριμμενο ρασο, αλλα δοξασμενος. Παπαδες ξυπνηστε απο τον ληθαργο σας !!! Αλλο θεμα οι φιλοσοφικες και ιστορικες διαφωνιες και τελειως αλλο η ελλειψη στοιχειωδους αγωγης και σεβασμου των ΠΑΝΑΓΙΟΤΑΤΩΝ, ΠΑΝΙΕΡΟΤΑΤΩΝ και ΠΑΝΣΙΟΛΟΓΙΟΤΑΤΩΝ, δηλαδη των εκπροσωπων μιας ιουδα'ι'κης θρησκειας που αγαπουν το "χρυσαφι" περισσοτερο απο τον θεο τους ...; ...; Αυτοι δεν ανηκουν στην κατηγορια των ελλογων ανθρωπων. Οι ελλογοι ανθρωποι ποτε δεν αποδιδουν στους αλλους τις δικες τους διαταραχες. Αναλαμβανουν την ευθυνη των σκεψεων, των πραξεων και των λογων τους. Στην κατηγορια των ελλογων ανθρωπων δεν ανηκει και ο πρωτοπρεσβυτερος κ. Γεωργιος Μεταλληνος, στενος επιγονος του πρωτοπρεσβυτερου Ιωαννη Ρωμανιδη. Αυτοι ειναι συγχρονοι Ρωμηοι που νοσταλγουν την αναβιωση των Ρωμα'ι'κης αυτοκρατοριας και της PAX ROMANA. Οι αυτοκαλουμενοι "ρωμηοι" (με η γι' αντιπαρεθεση, ομως ωμολογησαν, με τη Ρωνιοσυνη του Ριτσου) εδηλωσαν οτι ειναι υπηκουοι καποιας "Ρωμανιαs", Ελληνες ομως κατα την "εθνικοτητα". Αναρωτιεται καθε λογικοs ανθωπος ποιος ρολος τους ειχε και εχει ανατεθη. Ποιας αποστολης ηταν και ειναι, κλητοι 'η αυτοκλητοι; Της γεφυρας με την "ελληνολατρια" 'η τηs αναχαιτησης της "αρχαιολατριαs" ; Ο προκαθημενος του τουρκικου ιδρυματος Κωνσταντινουπολεως εξαπελυσεν προσφατα στην Ιερα Πατριαρχικη και Σταυροπηγιακη Μονη της Αγιας Τριαδος Σπαρμου στην οροσειρα του Ολυμπου, αγρια επιθεση στις ριζες και τα ιερα του Ελληνισμου ! ...;. Λησμονησε ασφαλως οτι στο ορος Σινα εχει τον θρονο του ο Γιαχβε και οχι στον Ολυμπο.

 

Ο Ολυμπος ειναι το βουνο που γεννησε και εθρεψε τους κλεφτεs και αρματολους κατα την περιοδο της Τουρκοκρατιας. Οι Παναγιωτατοι ειναι αυτοι που προσεπαθησαν και προσπαθουν να φαγουν ακομη σημαντικα τμηματα της περιουσιας του Ταμειου Προνοιας Ορθοδοξου Εφημεριακου Κληρου Ελλαδος (ΤΠΟΕΚΕ). Η αντικειμενικη αξια των ακινητων του Ταμειου αυτου, συμφωνα με τις εκτιμησεις του Υπουργειου Aπασχολησης, ξεπερνα τα 7 εκατομμυρια ευρω, ενω η εμπορικη τους αξια υπολογιζεται στα 15 εκατομμυρια ευρω. Αναμεσα στα ακινητα και τουs ναους που θελουν να φαγουν οι ΠΑΝΑΓΙΟΤΑΤΟΙ ειναι:

 

 

Με την ιδια μεθοδο και με απειλες οι συναδελφοι των Παναγιοτατων στιs ΗΠΑ τρωνε τα οικοπεδα και τα κτιρια των ελληνικων ομογενειακων κοινοτητων !!! Συνολικα το ΤΠΟΕΚΕ διαθετει 6 οικοπεδα και αγροτεμαχια, 7 αυτοτελη ακινητα και τρεις οριζοντιες ιδιοκτησιες, δηλαδη εκμισθωση και ιδιοχρηστων ακινητων. Μεταξυ των ακινητων που ανηκουν στο Ταμειο Προνοιας Ορθοδοξου Εφημεριακου Κληρου Ελλαδος ειναι το οκταωροφο κτιριο της ΔΕΗ, στην πλατεια Κανιγγος, τρια κτηρια στο κεντρο της Αθηνας και του Πειρεα, ενα ξενοδοχειο στο κεντρο της Αθηνας και το γνωστο εξοχικο κεντρο στο Ελληνικο Αθηνων. Οταν κανεις θετει το ερωτημα : Γιατι οι Ρωμιοι εχουν κατακτησει - και με μεγαλη διαφορα - το Παγκοσμιο Πρωταθλημα της Διαφθορας, το Παγκοσμιο Πρωταθλημα της Ντοπας, το Παγκοσμιο Πρωταθλημα της χριστιανικης Δεισιδαιμονιας και αλλες επιζηλες πρωτιες, οδηγειται βασει της λογικης αναλυσης σιγα-σιγα στην ανακαλυψη της μη ευκολα ορατης, της κρυφης αιτιας, η οποια δεν ειναι καμια αλλη απο τον Χριστιανισμο. Και η λοιπη Ευρωπη ειναι χριστιανικη, αλλα δεν εχει καταντησει στο χαλι των Ρωμιων. Και αυτο διοτι η λοιπη Ευρωπη δεν βυζαντινοκρατειται, δεν ειναι ορθοδοξη. Η λοιπη Ευρωπη δεν κυβερναται απο πολιτικοθρησκευτικα καισαροπαπικα καθεστωτα. Η λοιπη Ευρωπη δεν εχει πολιτες, που προσκυνουν πτωματα καλογερων.

 

Η λοιπη Ευρωπη δεν εχει Δικαιοσυνη των Αχτιναμεδων, δηλαδη θεοκρατικη Δικαιοσυνη σφυκταεναγκαλισμενη με ενα θεοκρατικο παρακρατος. Οι λοιπη Ευρωπη δεν υποχρεωνει τους Βουλευτας της και τα στελεχη των ενοπλων δυναμεων της να ωρκιζονται πιστη και αφοσιωση στην πατριδα τους, μπροστα σε ιουδα'ι'κης προελευσεως και εμπνευσεως εκκλησιαστικα συμβολα. Στην λοιπη Ευρωπη η Πολιτεια δεν επιτρεπει την Εκκλησια να αναμειγνυεται στις κρατικες εκδηλωσεις και να καθυστερη σκοπημα την πολιτισμικη αναπτυξη των πολιτων της. Θα πρεπει να γινη σε καθε πολιτη του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης κατανοητο οτι οχι μονο ασυμβιβαστος και αντικρουομενος, αλλα και ο ποιο λυσσαλεοs πολεμιος του Ελληνισμου τα τελευταια 1700 χρονια υπηρξε ο Χριστιανισμος. Η Βυζαντινοκρατια στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης δεν τελειωσε ποτε, με τους επιγονους των Τουρκοκοτζαμπασηδων και Φαναριωτων παραμενει και σημερα πανισχυρη και πανταχου παρουσα. Και τα δεινα των Ελληνων στο Βυζαντιο, δεινα που τους προκαλουσε η ορθοδοξος χριστιανικη θεοκρατια ως πολιτικοθρησκευτικη τυρρανια, ειναι και σημερινα δεινα των Ελληνων, που τους προκαλει η ιδια τυραννια, που επιβιωνει αλωβητα και σημερα. Τα "παντα ρει", ειπε ο Ελληνας φιλοσοφος πριν απο δυομισυ χιλιαδες χρονια. Ετσι και η επισημη θρησκεια του παρακρατους της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας θα υποστη την παρακμη και θα δωση την θεση της στην κοινωνια του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης σε μια αλλη αντιληψη της ζωης.

 

Για να μην χυθη και αλλο αιμα, που πιθανον να συμβη μελλοντικα, αναποφευκτο σε τετοιου ειδους πολιτικες και ριζικες ανατροπες και αλλαγες στην δομη της ελληνικης κοινωνιας, θα ηταν σημερα σοφο να γινουν τα πρωτα βηματα:

 

 

Αντι για την εβρα'ι'κη Βιβλο να διαβαζουν οι Ρωμιοι τα βιβλια των επιστημονων του κοσμου, ευκολονοητα για καθε πολιτη. Εαν παραχωρηθει η αληθεια της γνωσης στους Ρωμιους, αυτοι θα ξαναγινουν Ελληνες και θα ζουν σε μεγαλυτερη ειρηνη, διοτι ο πιο ακραιος φανατισμος ειναι ο θρησκευτικος.ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΧΑΡΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

αρθ1.jpgΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ!!!!ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΧΑΡΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!! ΧΑΡΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΕΝΕ  ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!!ΕΤΟΙΜΟΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ!!!ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ??ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΕΔΩ  ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!!!!ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ  ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΔΙΧΑΖΟΥΝ
ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ
ΠΑΡΘ.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_GPpRVuB6t-c/Sw6B_yf4SpI/AAAAAAAAA5w/CBK7fPoibNI/s1600/byzantium_emperors.jpg

Γράφει A  Κωνσταντινος Χολέβας 

Αν οι Χριστιανοί της Βυζαντινης εποχης ειχαν τόσο μεγάλο μένος μέ κάθε τι  αρχαιο, τότε θά αλλαζαν τό ονομα των Αθηνων καί δέν θά αφηναν ενα ονομα πού αναφέρεται στήν Αθηνα. Οχι μόνο σεβάσθηκαν τό ονομα, αλλά επιπλέον τόν Παρθενωνα τόν ονόμασαν «Παναγία η Αθηνιώτισσα» καί τόν αφιέρωσαν στήν Θεοτόκο...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΕΔΩ!!http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/


ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ:ΤΟ 1950 ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΘΥΣΙΑΣΑΝ 150 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ!!!

Δολοφόνησαν 150 κορίτσια για να τα στείλουν στον παράδεισο..και στον Ναζωραίο!!ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!

Είναι καραμπινάτη ανθρωποθυσία στο όνομα του Ναζωραίου!!Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του ιουδαιοχριστιανισμού που χρεώνετε με τα μεγαλύτερα εγκλήματά στην παγκόσμια ιστορία!!!Ακόμα η εκκλησία δεν έχει καταδικάσει την φρικτή αυτή πράξη!!

 altΕκεί πέθαναν η αδελφή του κι ο γαμπρός του φυματικοί. Τα δε τρία παιδάκια τους υπεβάλλοντο σε διάφορες κακοποιήσεις όπως το αγοράκι που εκρεμάσθη ανάποδα γυμνό πολλές φορές και τόδερναν μέχρις αναισθησίας. Όταν δε ζούσε ο πατέρας οι καλόγριες τον προέτρεπαν να μολύνει το παιδί του με φυματίωση γιατί αν ζούσε θα γινόταν κακός άνθρωπος. Τον συμβούλεψαν να μασάει αυτός το φαγητό και να ταίζει μ' αυτό το αγοράκι του, ώστε να πεθάνει πριν από αυτόν....altΕκεί πέθαναν η αδελφή του κι ο γαμπρός του φυματικοί. Τα δε τρία παιδάκια τους υπεβάλλοντο σε διάφορες κακοποιήσεις όπως το αγοράκι που εκρεμάσθη ανάποδα γυμνό πολλές φορές και τόδερναν μέχρις αναισθησίας. Όταν δε ζούσε ο πατέρας οι καλόγριες τον προέτρεπαν να μολύνει το παιδί του με φυματίωση γιατί αν ζούσε θα γινόταν κακός άνθρωπος. Τον συμβούλεψαν να μασάει αυτός το φαγητό και να ταίζει μ' αυτό το αγοράκι του, ώστε να πεθάνει πριν από αυτόν....
- Από το βιβλίο του Γ. Καρανικόλα, Ανορθόδοξοι έρωτες ορθοδόξων κληρικών, εκδόσεις Θουκιδίδης
- Από το βιβλίο του Γ. Καρανικόλα, Ανορθόδοξοι έρωτες ορθοδόξων κληρικών, εκδόσεις Θουκιδίδης
altΗ ηγουμένη Μαριάμ μετά το θάνατο του επισκόπου Ματθαίου Καρπαθάκη διέδωσε επίτηδες ότι το πτώμα του «μυροβόλησε»! Δια του τρόπου αυτού προσέλκυσαν εκατοντάδες απλοικούς ανθρώπους, οι οποίοι έσπευσαν εκεί από πολλά μέρη της Ελλάδας για να δουν το θαύμα του αγίου Ματθαίου του οποίου το σώμα έβγαζε δήθεν μύρο.  
Στη πραγματικότητα όμως η πονηρή ηγουμένη είχε ραντίσει το πτώμα του με άρωμα για να παραπλανήσει τους ευσεβείς και να δημιουργήσει θρύλο πέριξ του ονόματος του Ματθαίου.  
altΣυνεχίζουσα την αποκαλυπτική αφήγησή της η γραία Ευγενία Μαργέτη περιέγραψε με τα μελανώτερα χρώματα μερικά από τα φρικώδη βασανιστήρια εις τα οποία υπεβάλλετο αυτή και άλλες μοναχές...  
Η Μαριάμ διέτασσε τις υπό τιμωρία μοναχές να μείνουν με τα εσώρουχα μόνο και κατόπιν ανέθετε σε μια μοναχή από το περιβάλλον της να τις κτυπά με μια σανίδα.  
Άλλες μοναχές μετά τον εσπερινό ωδηγούντο εις τα περί την μονήν δάση και ημίγυμνοι προσδένεντο εις τα πεύκα και παρέμειναν δεμέναι μέχρι του όρθρου.  
altΑπό την συνεχιζόμενη προανάκριση για τα σκάνδαλα της μονής Κερατέας απεκαλύφθη χθες ότι ο συνηθέστερος τρόπος βασανισμού των θυμάτων της Μαριάμ ήτο το κρέμασμα των ανάποδα από τα γύρω πεύκα για να... εξέλθουν τα εντός αυτών εμφωλεύοντα δαιμόνια.altΑυτη ηταν η εντολή του Ιησού??Η προανάκριση για τα σκάνδαλα της μονής Κερατέας η οποία άρχισε στις 15 Νοεμβρίου ο αντιεισαγγελέας κ. Παπακαρυάς κατόπιν παραγγελίας του προισταμένου της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών κ. Βελούζου επερατώθη χθες... άσκησε νέες ποινικές αγωγές κατά της Μαριάμ Σουλακιώτου και άλλων μοναχών για 13 νέα κακουργήματα αυτών ήτοι δι' ανθρωποκτονία, απάτη, πλαστογραφία διαθηκών, εκβιάσεις,...altπαλαιοημερολογιτών. Το ζεύγος κατόπιν απέθανε από ασιτία εις τη μονή.
Εισαγγελεύς: Είναι αίσχος δια την Ελλάδα το ότι υπάρχει Κερατέα!...  
ΜΑΡΤΥΣ: Υποχρέωσαν τον φυματικό γαμπρό μου να μασά την τροφή και να την δίνει στο 6ετές παιδάκι του για να του μεταδώσει την επάρατη αρρώστια.  
ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΙΣ: Γιατί;  
ΜΑΡΤΥΣ: Γιατί τον έπεισαν ότι θα γινόταν το παιδί του διάβολος και θα έκαιγε το μοναστήρι.  
...  
...  altΚάποτε το ανηψάκι μου, 10 χρονών κοριτσάκι, το έβαλαν αγγαρεία στο μαγειρείο. Πεινούσε κι έγλειψε μια πατάτα. Να η ποινή που του επέβαλαν: Το έδεσαν ολόγυμνο όλη τη νύκτα στο στάβλο και το πρωί το βρήκαν λιπόθυμο από το κρύο και το φόβο.  
Είχε καθαρίσει τη ψυχή του και είχε υποστεί όλη την προεργασία για τον παράδεισο...  
Είναι αίσχη όσα έγιναν. Φαντασθείτε πως ο νεωκόρος της μονής Κερατέας εχρίσθη από τον άγιον πατέρα μητροπολίτης Θεσσαλονίκης! Όταν λέγω ο άγιος πατέρας εννοώ αυτό το κάθαρμα τον μυρόβλητον Ματθαίον που ο τότε πρωτοσύγγελος και νυν Α.Θ.Π. ο πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως Αθηναγόρας καθήρεσε διότι διατηρούσε οίκο ανοχής! Κι η αγία μητέρα η περίφημη οσία Μαριάμ ήταν μιά... κορδελιάστρα.  
Είναι αίσχη όσα έγιναν. Φαντασθείτε πως ο νεωκόρος της μονής Κερατέας εχρίσθη από τον άγιον πατέρα μητροπολίτης Θεσσαλονίκης! Όταν λέγω ο άγιος πατέρας εννοώ αυτό το κάθαρμα τον μυρόβλητον Ματθαίον που ο τότε πρωτοσύγγελος και νυν Α.Θ.Π. ο πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως Αθηναγόρας καθήρεσε διότι διατηρούσε οίκο ανοχής! Κι η αγία μητέρα η περίφημη οσία Μαριάμ ήταν μιά... κορδελιάστρα.  
altΕις τα κράσπεδα της πρωτευούσης και υπό την ρίνα του μακαριωτάτου αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος ελειτουργούσεν επί έτη ανενόχλητον ένα φρικαλέον άντρον παχυλής αμαθείας, εγκληματικής ασυνειδησίας και ακατανόμαστων οργίων. Ένας αγράμματος μοναχός, εν συνεργασία με μίαν κτηνώδη μοναχήν παρέσυραν εις το άντρον αυτό διαφόρους αφελείς και κουρασμένους και ψυχασθενείς και αμαθείς και σιγά σιγά με μεθόδους αναλόγους των χιτλερικών στρατοπέδων συγκεντρώσεως τους εξαπέστελλαν εις τα αιωνίους μονάς...  
Τα μοναστήρια -τα περισσότερα- είναι εστίαι συμπυκνωμένης μικρότητος, φθόνου, χυδαιότητος και αβυσσαλέας ακολασίας. Και όσοι εν ονόματι του Σαμουήλ προσπαθούν να δικαιολογήσουν και να διαιωνίσουν το σημερινόν κατάντημά των, είναι αηδείς υποκριταί.

Τα μοναστήρια -τα περισσότερα- είναι εστίαι συμπυκνωμένης μικρότητος, φθόνου, χυδαιότητος και αβυσσαλέας ακολασίας. Και όσοι εν ονόματι του Σαμουήλ προσπαθούν να δικαιολογήσουν και να διαιωνίσουν το σημερινόν κατάντημά των, είναι αηδείς υποκριταί.

Σε μια στιγμή ο εισαγγελέας Κωστόπουλος διακόπτει μάρτυρα κατηγορίας για να δώσει διέξοδο στην αγανάκτησή του.

  • Η Κερατέα είναι αίσχος δια την Ελλάδα, λέγει ο εισαγγελέας. Σηκώνονται οι τρίχες της κεφαλής μου. Σκεφτείτε ότι εκεί μέσα πέθαναν 150 φυματικά κορίτσια!

Ο μάρτυρας Σεραφείμ Σίλβεστρος κατάθεσε...  

Μας έλεγαν -συνέχισε ο μάρτυς- ότι πρέπει να πεθαίνουμε, να αδειάζουν τα κελλιά, νάρχονται άλλοι, για να πηγαίνουν στον παράδεισο.

Αποσπάσματα από την εφημερίδα «Ελευθερία»

alt

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 1950

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 1950

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 1950

Ο υιός της Παυλάκη αφηγήθη εις τη μητέρα του ότι οι μοναχές εις τη μονή Κερατέας το υπέβαλλαν σε βασανιστήρια. Συγκεκριμένα, πριν ξημερώσει και προκειμένου οι μοναχές να ξυπνήσουν τους μικρούς και τις μικρές για τον όρθρο τα ξυπνούσαν με ένα άγριο ξυλοκόπημα και τους έλεγαν ότι αυτό το έπραττον δια τον εξαγνισμό των, διότι δια να μεταβούν εις την εκκλησία και να ακούσουν τον όρθρο και την λειτουργία έπρεπε προηγουμένως να δαρούν αγρίως, να πονέσουν και να κλάψουν, διότι μόνον έτσι θα αντιλαμβάνονταν το μεγαλείον της χριστιανικής θρησκείας. Αν κανένα από τα μικρά τολμούσε να διαμαρτυρηθεί, οι μοναχές το μετέφεραν εις τον πλησίον πευκώνα, του έδεναν τα πόδια και το κρεμούσαν από ένα πεύκο με το κεφάλι προς το έδαφος.  

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 1951

Εκτός της Μαριάμ Σουλακιώτη, διαβοήτου ηγουμένης της μονής «Πευκοβουνογιάτρισσα» στην Κερατέα, της βοηθού της Ευφροσύνη Μενδρινού καθώς και των καλογραιών και καλογήρων του άμεσου περιβάλλοντός των, οι οποίοι έχουν προφυλακιστεί, έχουν προκύψει εκ της προανάκρισης υπό του κ. Παπακαρυά στοιχεία ενοχής και εναντίων άλλων ξένων προσώπων...

  • Ο Μπάκας, η σύζυγός του και τα τρία τέκνα των, κάτοχοι σημαντικής περιουσίας, εισήλθον εις την μονή διαθέσαντες την περιουσία των. Μετά τινά χρόνου όμως η Μπάκα αντιληφθείσα περί τίνος επρόκειτο θέλησε να φύγει από την μονή αλλά τότε η Μαριάμ την έθεσε σε απομόνωση εντός τρώγλης επί εξαμήνου και με ανεπαρκέστατη τροφή. Η Μπάκα εξήχθη εκ της τρώγλης φυματική και μετά από λίγο απέθανε. Ο σύζυγός της επίσης κατά τον ίδιο τρόπο εμολύνθη εκ φυματιώσεως και απέθανεν.

  • Ως ανθρωποκτονία επίσης εχαρακτηρίσθη και η περίπτωσις του ζεύγους Παναγιωτοπούλου το οποίον ηναγκάσθη να εκχωρήσει στη Μάριαμ μια οικία εις τη Καλλιθέα χρησιμοποιουμένην ήδη ως μετόχι των 

  • Ανθρωποκτονία επίσης εχαρακτηρίσθη και η περίπτωση της Μιχαλάκου η οποία ήτο φυματική και εν γνώσει της παθήσεώς της ετιμωρήθη με περιορισμόν εις τρώγλην και απέθανεν εντός ολίγων ημερών.

  • Άλλη κατηγορία ανθρωποκτονίας αφορά την περίπτωση της μοναχής Θεοδότης, την οποία εκτύπησαν κατά τόσο βάρβαρο τρόπο οι μοναχές ώστε έκανε αιμόπτυση και απέθανεν εξ αυτής.

  • Παρόμοια περίπτωση είναι και μιας άλλης μοναχής της Μαρίας η οποία χωρίς να γνωρίζει τι υπογράφει υπέγραψε εκχωρητήριο της περιουσίας της εις τη Μαριάμ και το περιβάλλον της και κατόπιν νομίζουσα ότι ήτο κυρία των κτημάτων της μετέβη εις αυτά για να μαζέψει ελιές. Οι άλλες μοναχές όμως επιτέθηκαν εναντίον της, την ξυλοκόπησαν αγριότατα και η μοναχή Μαρία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου και απέθανε.

Tετάρτη 26 Ιανουαρίου 1953

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 1955

Σημείωση: οι φωτογραφίες από τις εφημερίδες είναι τοποθετημένες σε τυχαία διάταξη σε σχέση με τα κείμενα τους


ΙΗΣΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!!ΑΥΤΟΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket 
Ο ΙΗΣΟΥΣ-ΓΙΑΧΒΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΘΑΡΑ: "ΑΛΛΑ ΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΟΥΣ, ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ".  
ΛΟΥΚΑΣ 19:27                                                                                                                                                                           Ιησούς:Όποιος δεν πιστέψει σ'εμένα φέρτε τον μπροστά μου και ΣΦΑΧΤΕ  τον!!Αυτά τα λόγια αγάπης είπε στους οπαδούς του ο Ιησούς και αυτοί εκτέλεσαν τις εντολές του!!Στο όνομα του Ιησού έγιναν οι μεγαλύτερες ανθρωποκτονίες στην ιστορία της ανθρωπότητας!!Τι να γράψει κανείς για την "ιερά" εξέταση που έστειλε στην πυρά εκατομμύρια ανθρώπους,για τον μεσαίωνα που όποιος ψιθύριζε κάτι ενάντια στον   ιουδαιοχριστιανισμο  τον έστελναν στην κρεμάλα!!Στη σφαγή εκατομμυρίων Ελλήνων και την καταστροφή του ελληνικού πολιτισμού!!Αυτά τα βασανιστήρια που υποτίθεται ότι πέρασε ο μυθικός Ιησούς δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έκαναν οι οπαδοί του στους ανθρώπους που αντιστεκόντουσαν στην  ιουδαιοχριστιανικη   αιμοσταγή αίρεση.Αν υπήρχε έστω ένα ίχνος αλήθειας στα μυθεύματα των  ιουδαιοχριστιανικων   γραφών περί του Ιησού θα έπρεπε αυτός να είχε παρέμβει για να σταματήσει την αιματοχυσία στο όνομά του!!Στην αντίθετη περίπτωση είναι και αυτός ένοχος για τα εκατομμύρια  ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ  της   ιουδαιοχριστιανικης   αίρεσης  και πρέπει να καταδικαστεί ως ο μεγαλύτερος ηθικός εγκληματίας στην ιστορία της ανθρωπότητας!!ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ "ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ" ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ........ΑΓΑΠΗΣ!!

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ!!ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΙΝΤΕΟ


Βίντεο ντοκουμέντο από την χθεσινοβραδυνή (Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011, ώρα 11.10 μ.μ.) εκπομπή του παλαιο-Πασόκου δημοσιογράφου Σπύρου Χατζάρα στο κανάλι "Blue-Sky": Ο προσκεκλημένος της εκπομπής, διαπρεπής καθηγητής της Ιστορίας Δημήτρης Μιχαλόπουλος, αποκαλύπτει (1:40 έως 2:11 του βίντεο) αυτό που ελάχιστοι Έλληνες εγνώριζαν: Ιουδαϊκής καταγωγής είναι και ο (θεωρούμενος ως Ελληνόψυχος Πατριώτης) Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς!! Για όσους αμφισβητούν την εγκυρότητα του καθηγητού Δ. Μιχαλόπουλου, υπενθυμίζουμε ότι υπήρξε επί πολλά χρόνια Διευθυντής του "Μουσείου της Πόλεως των ΑΘηνών, Βούρου - Ευταξία", ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν Διευθυντής του "Ιδρύματος Ελευθερίου Βενιζέλου", από όπου απελύθη λόγω της κριτικής που ασκούσε στους συμπατριώτες του Εβραίου Ραββίνου Τζέζους Μπέν Γιοζέφ. Επίσης, τυγχάνει εκλεγμένος καθηγητής της Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών από το 1996, αλλά την έδρα τού την έχει υφαρπάξει ο φίλος του Εβραίου Κώστα Σημίτη, καθηγητής της Ιστορίας Αντώνης Λιάκος. Ωστόσο, ας μάς επιτραπεί να υποβάλουμε μία ένσταση σε όσα λέει σε αυτό το συλλεκτικό βίντεο ο καθηγητής Μιχαλόπουλος: Θεωρεί ντε φάκτο πως η προγιαγιά του Αντώνη Σαμαρά, μεγάλη Ελληνίδα Εθνικίστρια, Πηνελόπη Δέλτα, ήταν κι αυτή Ιουδαία, ενώ είναι πασίγνωστο πόσο πολύ η συγγραφέας του "Τρελαντώνη" μισούσε τους Εβραίους και σιχαινόταν τον κορυφαίο Ευεργέτη της Εβραϊκής Φυλής όλων των Εποχών (όπως τον αποκαλούσε ο Ντισραέλι) Τζέζους Μπέν ΓΙοζέφ! Θυμίζουμε, πως όταν η Πηνελόπη Δέλτα αυτοκτόνησε τον Απρίλη του 1941, άφησε επιστολή στα παιδιά της να την κηδέψουν χωρίς παπά και να μή της κάνουν χριστιανική κηδεία!...

altΗ φωτογραφία που ψάχνει όλος ο ΛΑΟΣ! Όσα όσα πληρώνει η Καλλιρόης για την φωτογραφία Σαμαρά με το εβραϊκό καπελάκι!!!ΠΗΓΗ !

olympiadaalt 
...το γνωστό κιπα!
Το έχουν φορέσει οι περισσότεροι υψηλοί επισκέπτες του Ισραήλ, άρα ο Καρατζαφέρης περίμενε με αγωνία την φωτογραφία του Σαμαρά για να την κάνει σημαία.
Θα αναρωτηθείτε, γιατί να την κάνει σημαία, αφού ο ίδιος ξέχασε τα βιβλία που διαφήμιζε τύπου "Ας μιλήσουμε για Εβραίους", του πατέρα του βουλευτή του Θάνου Πλεύρη και υποστηρίζει πλέον ένθερμα την συμμαχία Ελλάδος Ισραήλ.
Μα την θέλει διότι η εικόνα είναι δύναμη. Φανταστείτε
πρωτοσέλιδο την φωτό του Σαμαρά με το Κιπά στην Α1 και από κάτω: "Ιδού οι πράκτορες του Σιωνισμού και της Μπίλντεμπεργκ"...

Όσο - όσο πληρώνεται αυτή η φωτό.
Εμείς όμως, ως πράκτορες της Μουσάντ, θα τους την δώσουμε τσάμπα. Δείτε τη:
alt
Όσο - όσο πληρώνεται αυτή η φωτό.
Εμείς όμως, ως πράκτορες της Μουσάντ, θα τους την δώσουμε τσάμπα. Δείτε τη:
alt
 O Σαμαράς στο Ισραήλ, το 1991 και σήμερα. Δείτε φωτογραφίες
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. που έγινε δεκτός σήμερα στο Ισραήλ με τιμές αρχηγού κράτους, είχε επισκεφθεί το Ισραήλ, 20 χρόνια πριν, ως ο Υπουργός Εξωτερικών, που έβαλε
την υπογραφή του στην de jure αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ. Δείτε τις φωτογαφίες του 1991 και του σήμερα:

alt
alt
ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ  ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΟΡΚΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ!!!ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ 'Η ΟΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ??


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ

ΣΤΟ ΕΔΑΦΙΟ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΣΑΟΥΛ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ!!ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΩΣ ΜΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ!!ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΑΟΥΛ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ!!ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΑΥΤΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!!

alt

ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Σταυρός: Mωρία για όσους βαδίζουν στο δρόμο του χαμού, δύναμη Θεού για όσους δέχονται τη σωτηρία

18Διότι το γεγονός του σταυρικού θανάτου του Xριστού, για εκείνους, βέβαια, που βαδίζουν στο δρόμο του χαμού είναι ανοησία, αλλά για μας που βρισκόμαστε στο δρόμο της σωτηρίας είναι δύναμη Θεού. 19Tο λέει άλλωστε η Γραφή: "Θ' αποδείξω ψεύτικη τη σοφία των σοφών και χωρίς αξία τη σύνεση των συνετών!" 20Kαι πού είναι, στ' αλήθεια, ο σοφός; Πού είναι ο ερμηνευτής των Γραφών; Πού είναι ο συζητητής του κόσμου αυτού; Δεν απέδειξε ο Θεός ανοησία τη σοφία του κόσμου αυτού;

21Eπειδή, λοιπόν, ο κόσμος απέτυχε να γνωρίσει το Θεό μέσα στα πλαίσια της σοφίας του Θεού, γι' αυτό ο Θεός, χρησιμοποιώντας τη σοφία του, θέλησε μέσω της "μωρίας" του κηρύγματος να σώσει όσους πιστεύουν. 22Kαι το λέω αυτό, επειδή και οι Iουδαίοι κάποιο σημαδιακό θαύμα απαιτούν να δουν, και οι Έλληνες σοφία ζητάνε. 23Eμείς, όμως, κηρύττουμε το Xριστό, που έχει σταυρωθεί, πράγμα που για τους Iουδαίους είναι σκάνδαλο και για τους Έλληνες ανοησία! 24Mα γι' αυτούς που έχει καλέσει ο Θεός, είτε Iουδαίοι είναι είτε Έλληνες, ο Xριστός αυτός είναι Θεού δύναμη και Θεού σοφία. 25Γιατί αυτό που κάνει ο Θεός, ακόμα κι αν το βλέπουν σαν ανόητο και σαν αδυναμία οι άνθρωποι, ξεπερνά την ανθρώπινη σοφία και την ανθρώπινη δύναμη.

26'λλωστε βλέπετε, αδελφοί, ότι ανάμεσα σε σας που προσκληθήκατε δεν υπάρχουν πολλοί που να προέρχονται από τους σοφούς - αν κρίνει κανείς με τ' ανθρώπινα κριτήρια - ούτε από τους κρατούντες ούτε από εκείνους που ανήκουν στην υψηλή κοινωνική τάξη. 27Aπεναντίας, τους απλοϊκούς του κόσμου διάλεξε ο Θεός για να καταντροπιάσει τους σοφούς, και τους αδύνατους του κόσμου διάλεξε ο Θεός για να καταντροπιάσει τους δυνατούς. 28Eπίσης, τους άσημους του κόσμου και τους περιφρονημένους διάλεξε ο Θεός καθώς και τους μηδαμινούς, για να παραγκωνίσει τους σπουδαίους, 29έτσι ώστε να μην μπορεί να καυχηθεί κανένας μπροστά στο Θεό. 30Kι εσείς, χάρη σ' αυτό ανήκετε στο Xριστό, ο οποίος έγινε η δική μας σοφία που προέρχεται από το Θεό, κι επίσης η δικαιοσύνη και ο αγιασμός και η απολύτρωσή μας. 31Eπομένως, όπως λέει η Γραφή: "Όποιος καυχιέται, για τη χάρη του Θεού να καυχιέται".

Ομολογεί ο Σαούλ ότι οι Έλληνες δεν πίστευαν την διδασκαλία του περί του Ιησού και την θεωρούσαν ανοησία!!!Παρακάτω σύμφωνα με τα δικά του γραφόμενα αποκαλύπτει ότι το ακροατήριο του ήταν αγράμματοι και άτομα κατωτέρου επιπέδου!


ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ "ΑΓΙΟ"ΜΟΔΕΣΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ:ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ "ΑΓΙΟ"ΜΟΔΕΣΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ:ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ!!!ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ??ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!!  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΜΑ ΤΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ??ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ "ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ" ΜΑΡΑΓΚΟΥ!!ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ "ΣΧΟΛΕΙΑ" ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ!! 

ΖΩΑ1.jpg

`Αγιος Μόδεστος ο προστάτης των ζώων!!!ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟ ΛΑΟ??

Σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, γιορτάζεται η μνήμη του Αγίου Μοδέστου που, καθώς κατά το βίο του θεράπευε όχι μόνον ανθρώπους, αλλά και τα ζώα που εκείνοι εκτρέφαν, θεωρείται από το λαό άγιος προστάτης και θεραπευτής τους. Και ιδιαιτέρως των μεγαλόσωμων ζώων, των ζώων των κτηνοτρόφων και γεωργών, των οποίων η επιβίωση- ειδικά τότε-  θεωρούνταν υψίστης σημασίας για τη διαβίωση των ανθρώπων. 

Τέτοια μέρα, λοιπόν, γίνεται το «συλλείτουργο», δηλαδή με κοινή συμμετοχή, κάνουν κόλλυβα που προσφέρουν στα ζώα και αγιασμό. Με τον αγιασμό τούτο ραντίζουν τα ζώα και τους στάβλους. Σε ορισμένες περιοχές, μάλιστα, ραντίζουν με αγιασμό και τα σπαρμένα χωράφια και ρίχνουν κόλλυβα στη γη.

%D0%F1%FE%E2%E1%F4%E1_2-3-2009_001.jpg

Στο Βυθό Βοϊου διαβάζεται αγιασμός για τα ζώα, αφού τα συγκεντρώσουν σε ένα μέρος. Ο παπάς τα ραντίζει με αγιασμένο νερό και το υπόλοιπο το παίρνουν οι κτηνοτρόφοι μαζί τους για τα πρόβατα και τα άλλα ζώα. Στο Δρυμό Μακεδονίας, το «ύψωμα» από το πρόσφορο το δίδουν στα ζώα, ενώ τους εύχονται να ζήσουν χρόνια πολλά. Σε περιοχές της Κρήτης, οι αγρότες τηρούν αυστηρή αργία για χάρη των ζώων τους που, έτσι και τα βάλουν να δουλέψουν, θεωρούν πως θα προκαλέσουν την οργή του αγίου. Στη Λήμνο, ρίχνουν τα κόλλυβα στην τροφή των ζώων υπερ υγείας και μακροβιότητας αυτών. Σε χωριά της Λέσβου, πηγαίνουν τον αγιασμό στα χωράφια, για να τα προστατεύσει από τις αρρώστιες και τις ακρίδες κι είναι κι εκεί μέρα αργίας.

ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΒΑΤΟΥ!!
ΠΡΟΒ12.jpg


Σήμερα, λοιπόν, του Αγίου Μοδέστου, προστάτη των γεωργών, των κτηνοτρόφων και των οικόσιτων ζώων τους. Αν και πλέον έχει ξεχαστεί σα γιορτή, κάποτε θεωρούνται ξεχωριστή μέρα για το λαό μας. Τότε, που η επιβίωσή του ανθρώπου εξαρτιόταν σε μεγάλο βαθμό από εκείνα, τον τιμούσαν με μεγαλοπρέπεια. Κι όταν έχαναν και κάποιο ζώο, φρόντιζαν να κάνουν τάμα στον άγιο τούτο, για να τους το στείλει πίσω.ΧΑΧΑΧΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ!!!!ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

 

Α-Π copy.jpg