ΣΟΚ: Η λατρεία του Αγίου Θανάτου!!!ΕΔΩ ΟΔΗΓΕΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!!

ΣΟΚ: Η λατρεία του Αγίου Θανάτου

thanatos 200x149 ΣΟΚ: Η λατρεία του Αγίου ΘανάτουΟκτώ άτομα  συνελήφθησαν στο Μεξικό, για τη δολοφονία μίας γυναίκας και δύο 10χρονων παιδιών.

Οι οπαδοί της λατρείας του "Αγίου Θανάτου" θυσίασαν την γυναίκα και τα παιδιά σ' ένα βωμό προς τιμή του "Αγίου". Ο βωμός ήταν γεμάτος απο το αίμα των θυμάτων, πάνω στον οποίο βρισκόταν ένας σκελετός, ντυμένος με ράσα. 
Τα πτώματα βρέθηκαν σε μία μικρή κοινότητα ορυχείων στο Ντάλας της Αριζόνας. 
Η λατρεία του "Αγίου Θανάτου", απο μια χριστιανική οργάνωση έχει αυξηθεί ραγδαία στο Μεξικό τα τελευταία 20 χρόνια, έχοντας πάνω απο δυο εκατομμύρια οπαδούς. 
Η Σίλβια Μεράζ και ο γιος της Ραμόν, φέρεται να είναι οι αρχηγοί αυτής της λαρείας. 
"Όσοι συμμετέχουν στις τελετουργίες είναι Χριστιανοί και σύμφωνοι για όλες τις διαδικασίες", είπε ο Ραμόν στην αστυνομία.

oljkgkk ΣΟΚ: Η λατρεία του Αγίου Θανάτου

Στήν Καθολική Εκκλησία αρχές συμφωνούν ότι η Σάντα Muerte επιδιώκει να νηνεμία το ανενημέρωτο να πιστέψει ότι η λατρεία αντιπροσωπεύει την αυθεντική μορφή του Χριστιανισμού. Προφανώς προσδίδοντας αξιοπιστία σε αυτό τον ισχυρισμό, το Santa Muerte λατρεία εκπρόσωπος Romo έχει μιλήσει για τον εαυτό του στον Τύπο ως «επίσκοπος» και περαιτέρω μιμείται την Καθολική Εκκλησία φορώντας ένδυμα τυπικό των καθολικών κληρικών. Romo και άλλοι «ιερείς» της Santa Muerte ακούσει ακόμη ομολογίες, αλλά ασπάζονται μια θεολογία σε αντίθεση με οποιαδήποτε αναγνωρίσιμη μορφή του Χριστιανισμού.

olhgjuu ΣΟΚ: Η λατρεία του Αγίου Θανάτου